Великі вишневі кісточки: екс-дружина Остапчука одягла супер міні весільну сукню і звивається з новим партнером

Христина Горняк, з якою нещодавно розлучився телеведучий Володимир Остапчук, показала, як звивається з новим партнером в дуже ефектному образі.

В 2020 році телеведучий Володимир Остапчук після скандального розлучення з Оленою Войченко одружився на Христині Горняк та влаштував шикарне весілля з зірками шоу-бізнесу. Подружжя постійно ділилися романтичними фото і відео, давали інтерв’ю і розповідали про плани. Їх мрією було побудувати заміський будинок, але тепер невідомо, хто там буде жити, тому що в 2022 році пара розлучилася.

Прихильники дуже здивовані і розчаровані цим, але подробиць про причини розриву Христина і Володимир не розповідають. Жінка тільки поділилася, що будівництво будинку зупинено і що вона залишилася з прізвищем колишнього чоловіка.

Екс-дружина телеведучого активно веде Інстаграм-блог та показує підписникам, чим займається після розлучення. Крім роботи вона знаходить час на уроки латиноамериканських танців з тренером Ігорем, який є її партнером. Христина Горняк дуже розкуто рухається під час тренувань і вражає сміливими образами – супер міні різних кольорів.

Екс-дружина Остапчука одягла супер міні весільну сукню і звивається з новим партнером
Екс-дружина Остапчука одягла супер міні весільну сукню і звивається з новим партнером

На цей раз колишня дружина Остапчука приміряла білосніжний “весільний” наряд, який підкреслює її розкішну фігуру.

Могло бути так… Але взяла трішки скромніші наряди. Ще не повністю робота над “блоками” опрацьована. Але взагалі, це форма для танців латини, тому це сприймається інакше…

, – написала Христина.

Екс-дружина Остапчука одягла супер міні весільну сукню і звивається з новим партнером
Екс-дружина Остапчука одягла супер міні весільну сукню і звивається з новим партнером

Образ зірки – роздільна сукня, яка складається з короткого топу з опущеними плечима і спідниці з прозорим низом.

Нагадаємо, Володимир Остапчук і Христина Горняк зустрілися на весіллі і швидко закрутили роман, коли у шоумена була інша дружина. Олена Войченко бурхливо сприйняла зраду чоловіка і намагається залишити за собою право опіки над спільними дітьми. В шлюбі з Горняк у шомена дітей не з’явилося.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".