Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк зізналася в проблемах у шлюбі: “Ревнощі до колишньої”

Колишня дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк підняла в своєму Інстаграм-блозі тему про ревнощі чоловіка до дітей від першого шлюбу.

З Христиною Горняк телеведучий Володимир Остапчук познайомився на одному з весіль, яке вів. Він тоді був одружений на Олені Войченко, своїй першій дружині, але не зміг стриматись і закрутив роман на стороні. Коли дружина шоумена про це дізналася, влаштувала гучний скандал на публіці, вони не змогли розлучитися тихо і спокійно.

Остапчук лишився можливості вільно бачитися з дітьми, а його нову обраницю активно критикували за те, що розбила сім’ю. Не зважаючи на це, в 2020 році Володимир і Христина зіграли весілля.

Зіркове подружжя часто ділилося в Мережі спільними фото і відео, в 2021 році вони показали майбутній будинок мрії, який будували для себе, але під час війни в 2022 році чоловік та дружина перестали з’являтися разом на публіці і навіть на знімках.

Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі
Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі

Одразу почали ходити чутки про розлучення, які підтвердилися осінню. В оточенні пари розповіли, що вони вже отримали документи про розірвання шлюбу.

Колишні не дають коментарів про причини розриву, але Христина Горняк продовжує спілкуватися з підписниками і на цей раз відповіла на питання про ситуацію, яка могла бути знайома їй особисто. Підписниця запитала у екс-дружини Остапчука:

Як перестати ревнувати чоловіка до дитини від першої дружини?

Думаю, що це у вас ревнощі до колишньої дружини… Але вона ж колишня, тому відпустіть. А дітки ні в чому не винні… Не знаю як допомогти, в мене таких ревнощів не було

, – відповіла Христина.

Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі
Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі

Нагадаємо, у шлюбі з Остапчуком Горняк добре спілкувалася з його дітьми Еваном і Емілією, коли вони проводили час з батьком.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.