Ані Лорак показала фото з мамою, чим викликала хвилю негативу

Популярна співачка Ані Лорак привітала всіх з міжнародним Днем матері. На честь свята вона показала фотографію зі своєю мамою.

10 травня в Україні та ряді інших країн відзначали міжнародний День матері. Багато вітчизняних зірок кіно та естради привітали своїх мам зі світлим святом у своїх соціальних мережах, поділившися фотографіями із сімейного архіву.

Але не обійшлося і без звинувачень та суперечок навіть у такий яскравий день. У центрі скандалу вже традиційно опинилася співачка Ані Лорак.

Артистку часто критикують у різних соціальних мережах за те, що вона вирішила переїхати з Києва до Москви і продовжила будувати кар’єру там. Ані Лорак в одну мить стала не найбажанішим гостей на концертних майданчиках в українських містах.

У День матері співачка поділилася фотографією у своєму Instagram з мамою Жанною Василівною. Варто відзначити, що жінка виглядає чудово і просто світиться поряд зі знаменитою дочкою.

“Бути мамою — це велика праця”, — написала Ані під знімком.

Деякі шанувальники таланту артистки обурилися таким привітанням, адже в Росії День матері відзначається в листопаді. У коментарях вибухнула справжня дискусія про правильну дату свята.

Але все ж більшість підписників позитивно відреагували на знімок і подарували сотні компліментів Ані і її мамі.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?