Григорій Решетнік посадив за кермо свого Мерседеса наймолодшого 2-річного сина: “Це безглуздо так ризикувати”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік в своєму Інстаграм-блозі показав, як наймолодший син керує його Мерседесом та зіткнувся з критикою.

Григорій Решетнік — ведучий романтичних шоу “Холостяк”, “Холостячка”, який сам добре розбирається в стосунках, тому що вже 12 років одружений. Його дружина — блогерка Христина, з якою він познайомився на роботі. У пари троє дітей і всі хлопчики. Не зважаючи на можливість виїхати за кордон під час повномасштабної війни, сім’я залишилася в Україні.

Телеведучий розповідав, що найемоційніший серед дітей середній син, п’ятирічний Дмитро, він боїться сирен, але Григорій вміє налаштовувати хлопців на оптимізм:

Якщо лунає сирена, то ми говоримо, що це наші літаки летять збивати ворожі й захищати нашу незалежну Україну

, – розповідав Решетнік в інтерв’ю.

Григорій Решетнік посадив за кермо свого Мерседеса наймолодшого сина

Шоумен зараз особливо багато часу намагається приділяти сім’ї і це видно по його Інстаграм-блогу. На цей раз Григорій показав, як його наймолодший син Сашко, якому всього 2 роки, сидів за кермом Мерседеса у батька на руках і кермував автомобілем.

Мрія будь-якого тата, аби сини возили. За кермом наймолодший

, – підписав фото телеведучий.

Частина користувачів Мережі побачила в цьому безвідповідальність і розкритикувала Решетніка:

  • “Ви приклад для багатьох, будь-ласка, залишайте такі відео для себе. Це недопустимо і порушення правил безпеки і моралі. В іншій країні ви би понесли покарання за це. А в Україні так робити ок? Ні, не ок”;
  • “Сподіваюсь це відбувалося на парковці, але все ж недоречно таке публікувати”;
  • “Гришо, вибач, тіпун тобі на язик, щоб діти возили. Не треба, нехай батько возить і їздить сам. А спільні поїздки нехай будуть усе щасливе життя, кожен за своїм кермом. А дитину малу за кермом не вози, хоч як би ти не довіряв своїм дітям. Це небезпечно і не привчай. Вибач, що тебе повчаю, але я з любов’ю до вас”;
  • “Це безглуздо так ризикувати”.
Григорій Решетнік посадив за кермо свого Мерседеса наймолодшого сина
Григорій Решетнік посадив за кермо свого Мерседеса наймолодшого сина