Історія кохання Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко: різниця у віці, таємний роман і вінчання в Єрусалимі

Дмитра Комарова і Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнеса. Як починалася їхня історія кохання і чому подружжя такі таємничі, читайте далі в матеріалі.

Телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров багато років носив статус завидного жениха українського шоу-бізнесу. Яким же було здивування публіки, коли у 2019 році чоловік заявив, що він одружений. Виявилось, що Дмитро таємно одружився з юною красунею Олександрою Кучеренко.

Як все починалося

Вперше Дмитро Комаров побачив Олександру на конкурсі “Міс Україна-2016”. Тоді Кучеренко брала участь в конкурсі, а Дмитро був одним із членів журі. Чоловіка одразу зачарувала краса 18-річної дівчини, тож він голосував за її перемогу. Тоді володаркою титулу “Міс-Україна” стала саме Олександра.

Цікаво, що ще на конкурсі телеведучий хотів познайомитися з дівчиною і просив у неї номер телефону, втім красуня відмовила у цьому Дмитру. Однак мантрівник просто так не здався. Зустрівшись одного разу на світському заході, Комаров знову почав розмову з дівчиною, тоді вони домовились про зустріч і з цього часу у них закрутився роман.

В родині Дмитра Комарова зі Світ навиворі сталося поповнення
Історія кохання Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

У 2017 році Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко стали учасниками танцювального проєкту “Танці з зірками”. На той час вони вже мали стосунки, але публіка так і не здогадалась, що між ними є іскра.

У 2019 році закохані вразили публіку новиною про власне весілля. Олександра і Дмитро не хотіли розголошувати на публіку не лише свої стосунки, а й факт одруження. Пара розписалася у одному з київських РАЦСів і вирушила у Єрусалим, щоб повінчатися.

Весілля Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко
Історія кохання Дмитра Комарова і Олександри Кучеренко

Зараз Дмитро і Олександра щасливі у шлюбі. Цікаво, що подружжя мають велику різницю у віці. Комаров старший за дружину на 15 років. Проте вони запевняють, що взагалі не відчувають різницю у віці і це не заважає їм будувати щасливе спільне життя.

Популярне

Схожі статті

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Беру 10 грамів желатину на 100 мл води: нереально смачний десерт з кефіру. Замість торта “Бите скло”

Приготуємо десерт на основі кефіру, який можна смакувати навіть тим, хто дотримується дієти. Доповнюйте суфле улюбленими ягодами й створіть свій ідеальний рецепт.