“Це просто жах”: Надя Дорофєєва у ліжку з Михайлом Кацуріним зізналась, що їх “підкосила” серйозна хвороба

Відома українська співачка зізналась, що зараз бореться з серйозним недугом. Артистка у ліжку з Михайлом Кацуріним розповіла про тест, який їй довелось зробити та прогнози лікарів

Популярна в Україні співачка Надя Дорофєєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила про те, що її та її нового бойфренд Михайла Кацуріна “підкосила” серйозна хвороба. Знаменитість зазначила, що вони з коханим доєднались до своїх товаришів, які теж захворіли на грип. Деталі Дорофєєва повідомила в Інстаграм-історіях.

Надя Дорофєєва розповіла про хворобу

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явилась Історія, на якій зірка з хворобливим виглядом лежить зі своїм коханим у ліжку. Надя Дорофєєва повідомила, що вони з Кацуріним підхопили грип та поповнили ряди своїх товаришів і колег, які наразі страждають від цієї хвороби. Знаменитість поділилась своїми припущеннями, що зараз, ймовірно, епідемія грипу, адже хворіє багато людей.

Надя Дорофєєва розповіла про хворобу, яку підхопила разом зі своїм коханим Михайлом Кацуріним
Надя Дорофєєва розповіла про хворобу, яку підхопила разом зі своїм коханим Михайлом Кацуріним

Українська співачка наголосила, що зараз столицею “гуляє” доволі потужна епідемія грипу, адже серед їхніх знайомих чимало тих, хто не зміг вберегти здоров’я. Крім того, Надя Дорофєєва розповіла про плин недугу та зазначила, що симптоми та фізичний стан під час грипу дуже схожий з тим, як почуваєшся під час коронавірусу.

Артистка зазначила, що під час грипу тримається дуже висока температура, яку буквально неможливо збити ніякими препаратами. До того ж під час грипу хворий дуже страждає від головного болю. Саме так, зазначила артистка, почуваєшся, коли хворієш на коронавірус. Проте, додала українська співачка, вони впевнені, що це не він, адже вже зробили тести.

Надя Дорофєєва на особистій сторінці в Інстаграмі повідомила, що захворіла на грип
Надя Дорофєєва на особистій сторінці в Інстаграмі повідомила, що захворіла на грип

З рештою, українська співачка підсумувала своє одкровення для шанувальників та зазначила, що хворіти на грип – це “просто жах”. Саме тому, додала співачка, вона бажає кожному прихильнику берегти себе та своє здоров’я і ні в якому разі не захворіти. Варто зазначити, що на опублікованому кадрі Дорофєєва разом зі своїм новим коханим Михайлом Кацуріним і дійсно виглядають хворобливо.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.