Скічко зізнався, як живе після того, як пішов з шоубізнесу в політику: “Тепер лише печиво, консерви та вода”

Відомий український шоумен у колишньому та політик сьогодні розповів, як йому живеться останнім часом. Скічко зізнався, що змушений їсти печиво з консервами та запивати водою

Українці дізнались про Олександра Скічка як про талановитого телеведучого та гумориста. Довгий час знаменитість займався творчою діяльністю, проте у певний момент зірка вирішив пов’язати своє життя з політичною діяльністю. З 2021 до 2022 року Олександр Скічко був головою Черкаської обласної державної адміністрації, а сьогодні залишається її радником. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповів, як він останнім часом живе.

Олександр Скічко про життя без світла

Через обстріли російською армією інфраструктури України велика частина населення постійно стикається з віяловими вимкненнями світла. Олександр Скічко розповів, як нині живе у київській багатоповерхівці на 10 поверсі без електроенергії. В особистому блозі знаменитість прокоментував, що за останні дві доби світло в його квартирі з’являлось лише на три години, проте, зізнався Скічко, він не жаліється, адже це – далеко не найгірший варіант.

Олександр Скічко розповів, як живе у квартирі без світла
Олександр Скічко розповів, як живе у квартирі без світла

Знаменитість зазначив, що постійна відсутність електроенергії змушує по-справжньому цінувати блага цивілізації. Скічко розповів, що востаннє світло у його квартирі було минулої ночі, коли він щойно дістався на 10-й поверх пішки. Тоді знаменитість перевірив, чи є гаряча вода та вирішив перекусити. Скічко зізнався, що тепер у його холодильнику немає великої кількості різноманітної їжі, адже він вважає, що холодильник – це звичайна шафа, яку без світла навіть не можна відкривати, адже вона ще може й почати смердіти.

Пішов попити воду і з’їсти печива, тому що з їжі в мене відтепер є лише печиво, консерви, вода і молоко у тетрапаку

– описав свою вечерю відомий український громадський та політичний діяч.

Олександр Скічко зазначив, що, коли дали світло, він поставив заряджатись усі гаджети, які тільки можливо та вирішив поспати. У його голові промайнула думка, що саме зараз можна знову вимикати світло для того, щоб хоча б зранку, коли він прокинеться, була електроенергія. Проте, сталось не як гадалось – зранку світла вже не було.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.