Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину: “Діти — лайк, супер, більше треба”

Відомий український співак Володимир Дантес після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою зустрічається з дизайнером одягу Дашею Кацуріною, з якою вже говорить про поповнення.

Вова Дантес і Надя Дорофєєва багато років вважалися найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, але їх шлюб розпався в 2022 році і це стало великою несподіванкою для їх численних прихильників. На публіці зірки здавалися щасливими, однак виявилося, що між ними давно зникло кохання, яке переросло в дружню любов, а романтика і пристрасть пішла.

Слідом за ними про розлучення об’явили Михайло і Даша Кацуріни, близькі друзі Дантеса і Дорофєєвої. Пізніше з’ясувалося, що вони фактично обмінялися партнерами.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Зараз Надя зустрічається з Мішею, а Вова з Дашею. В шлюбі у Кацуріних народилося двоє дітей, дочка Олександра і син Іван, які після розлучення батьків проводять час з ними обома, але окремо. Їх нові зіркові обранці також бавляться з дітьми.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Коли Дантес і Дорофєєва були одружені, співак заявляв, що він чайлд-фрі і не планує ставати батьком, але зараз, спілкуючись з малюками коханої, він змінив думку.

В своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна показала розмову в ліфті з Володимиром і дітьми:

Вова приїхав у Варшаву в рамках туру Пожежа (гумористичне шоу з Олексієм Дурнєвим — ред.) і вимагає в мене ще дітей. Що робити?

, – написала Даша.

Така розмова між ними відбулася:

Що-що ти кажеш?

Кажу, діти — лайк, супер, більше треба, двох замало вже.

Так? Ну я згодна. Третього? Чи собаку?

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Нагадаємо, романтичні стосунки між друзями Кацуріною і Дантесом зав’язалися, коли Володимир підтримував Дашу після зради Кацуріна з Дорофєєвою. Пари більше не спілкуються між собою і живуть окремим життям. Нова обраниця Дантеса навіть просить дочку не слухати при ній пісні Наді, тому що їй неприємно їх чути після того що сталося.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.