Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком: “Ми вже 7 місяців живемо на відстані”

Останні декілька місяців в Мережі ширяться чутки про те, що співачка Оля Полякова розлучається зі своїм чоловіком Вадимом після 17 років шлюбу. Нещодавно артистка вперше прокоментувала здогадки публіки.

Чутки про розлучення Полякової з її чоловіком Вадимом з’явилися після того, як сама співачка збовкнула лишнього про своє подружнє життя в Ютуб-програмі “Дорослі дівчатка”. Так, співачка зізналася, що вже давно не спить з чоловіком в одному ліжку, адже їй це начебто незручно. Також Оля обмовилась, що задумувалась про розлучення, але їй шкода ділити спільне майно.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Масла у вогонь підлило те, що після початку повномасштабної війни в Україні, подружжя вже 7 місяців живуть у різних країнах.

Нещодавно Полякова вперше прокоментувала чутки навколо свого розлучення. У новому випуску “Дорослих дівчаток” Оля зізналася, що і її і її чоловіка Вадима знайомі вже дістали питаннями про розлучення. Звідки “ростуть ноги” Оля запевняє, що не знає, що досить дивно, адже вона постійно жартує про стосунки зі своїм чоловіком і про їхнє розлучення.

Втім, співачка запевняє, що не розлучилася і не збирається цього робити. При цьому артистка не приховує, що вже 7 місяців живе з чоловіком окремо і дуже відвикла від нього. Тому, коли вони все ж зустрічаються, то постійно сваряться.

І коли сьогодні сходимося разом на одній території, ми сваримося – страшне. Тому що ми звикли вже 7 місяців жити на відстані.  Але я не розлучилась і не збираюся.

, – запевнила співачка у новому випуску програми “Дорослі дівчатка”.

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Нагадаємо, Оля Полякова і Вадим Буряковський одружилися у 2004 році. Заради молодої співачки бізнесмен покинув свою першу дружину, а одружився на Олі він тоді, коли вона була вже при надії. Зараз співачка не приховує, що на момент одруження Вадим був дуже заможним чоловіком і саме завдяки його коштам їй вдалось пробитися на велику сцену.