Живуть в Києві, але не корінні кияни: де народилися Джамала, Оля Полякова, Сергій Притула, Юрій Горбунов

Герої нашої статті народилися і виросли у невеликих містечках, але вони змогли підкорити столицю і стати одними з найвідоміших людей України.

Місце вашого народження немає ніякого значення, якщо у вас є талант та жага до перемог. Це доводять герої сьогоднішньої статті, які виросли у провінції, але змогли підкорити столицю.

Джамала

Чарівна Джамала підкорила серця українців своїм співом
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Джамала

Джамала досягла успіху не лише в Україні, а і прославилася на весь світ після того, як стала переможницею пісенного конкурсу “Євробачення” у 2016 році.

Народилася артистка в Оші, Киргизької області, але згодом сім’я майбутньої зірки переїхала. Своє дитинство і юність Джамала провела в невеликому селі Малоріченське, що під Алуштою.

У 2001 році Джамала вступила в Національну музичну академію, що в Києві з чого і почалась її кар’єра.

Оля Полякова

Єфросініна показала, як Полякова виглядає поза камерами
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Оля Полякова

Відома українська співачка Оля Полякова народилася і виросла в невеликому місті Вінниця. Саме там майбутня зірка закінчила музичну школу по класу фортепіано та училище культури і мистецтв. Тільки після закінчення вінницького училища Оля вирішила їхати підкорювати столицю і їй це вдалося.

Юрій Горбунов

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, яка програла Каті Осадчій
Живуть в Києві, але не корінні кияни: Юрій Горбунов

Відомий український шоумен, актор і телеведучий Юрій Горбунов народився в маленькому містечку Новий Розділ, що на Львівщині. Свою юність Юрій провів у Івано-Франківську, де і зустрів свою першу дружину Людмилу. Втім, майбутній шоумен вчасно вирішив, що потрібно підкорювати столицю, тож вступив у Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого і почав будувати свою акторську кар’єру.

Сергій Притула

Сергій Притула розповів, за які вчинки йому досі соромно
Джамала, Горбунов та інші зірки, які виросли в провінції, але змогли підкорити столицю: Сергій Притула 

Шоумен, актор і громадський діяч Сергій Притула народився і виріс у маленькому місті Збараж, що на Тернопільщині. Сергій закінчив школу з золотою медаллю і вступив в Тернопільської академії народного господарства. Паралельно з навчанням Сергій виступав у КВК і, будучи ще студентом, пройшов кастинг радіоведучого на місцеве радіо.

У 2005 році Сергій Притула вирішив підкорювати нові вершини і переїхав до Києва.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.