Андрій Задворний з “Холостячки” показав, на кого проміняв Злату Огнєвіч: теж темноволоса, але набагато нижча

За розвитком стосунків Злати Огнєвіч та Андрія Задворного спостерігали тисячі українців. Колишній відомої співачки вже встиг знайти собі нову кохану та навіть показав її у мережі

За другим сезоном відомого реаліті-шоу “Холостячка” стежили мільйони українців. Злата Огнєвіч вирушила на проєкт із бажанням знайти кохання свого життя та здобути справжнє сімейне щастя. Своє серце зірка віддала Андрію Задворному, проте їм не судилось бути разом. Розставання відомої пари розбило не лише їхні серця, а й серця їхніх шанувальників. Проте, екскоханий співачки сумував недовго – Задворний вже знайшов собі нову дівчину та навіть встиг похизуватись коханою на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нова дівчина Андрія Задворного

Нещодавно на особистій сторінці переможця другого сезону відомого реаліті-шоу “Холостячка” з’явився новий допис. Лаконічним способом знаменитість вирішив повідомити, що знайшов нове кохання. Так, виявилось, що Андрій Задворний нині перебуває в стосунках. Знаменитість поділився фотографією з новою дівчиною. Закохані позували на фоні романтичного заходу сонця, а Задворний обіймав свою обраницю.

Нова фотографія зі сторінки Андрія Задворного
Нова фотографія зі сторінки Андрія Задворного

Розгледіти обличчя дівчини неможливо, адже Андрій Задворний та його кохана позували спиною до камери, проте навіть зі спини можна зробити певні висновки. Дівчина, ймовірно, трішки нижча за колишню дівчину свого нового бойфренда, але її волосся такого ж темного кольору. Нині залишається лише радіти тому, що Задворному вдалось знайти дівчину, з якою йому комфортно та яку він кохає. Більш того, цього ж шанувальники бажають і Златі Огнєвіч – знайти справжнього та надійного чоловіка, на якого можна покластись.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч розійшлись

Відома українська співачка та її колишній бойфренд довгий час спілкувались та дізнавались все більше й більше одне про одного. Так, у фіналі реаліті-шоу залишилось двоє чоловіків – з Задворним за серце Огнєвіч також боровся Діма Шевченко. Втім, обручку зірка прийняла саме від Андрія.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч

Проте, пізніше стало відомо, що Задворний покинув Злату Огнєвіч. Їхні стосунки не тривали довго, а причиною стало те, що, як зізнався Андрій, він не зміг покохати Злату по-справжньому. Співачка важко переживала їхній розрив та навіть зверталась по психологічну допомогу. Врешті-решт знаменитості вдалось пережити це.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.