Дружина Романа Сасанчина розповіла, як свекруха відреагувала на її вік: “Таке собі ставлення було”

Відомий український співак та переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин молодший за свою дружину Іванну, але це не завадило їм побудувати сім'ю і стати батьками.

Дружина Романа Сасанчина — відома в Мережі блогерка Іванна. Пара познайомилася у спільній компанії і дуже скоро після початку відносин вони почали жити разом. В 2021 році закохані розписалися і у них народилася дочка Елізабет.

Іванна часто відповідає на питання підписників свого Інстаграм-блогу. Звідти стало відомо, що вона старша від Романа на 4 роки. Різниця у віці їх не бентежить, але коли вони зійшлися, цей факт не подобався батькам Сасанчина. Все налагодилося після особистого знайомства з дівчиною.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як свекруха відреагувала на її вік

Як Ромині батьки відреагували, що ти старша за Романа?

– запитали у Іванни.

До нашого знайомства таке собі ставлення було до мене та до мого віку! А зараз все ок

, – розповіла вона.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як свекруха відреагувала на її вік

Дружині Романа Сасанчина зараз 24 роки, а йому 20. Їх донечці Елізабет 30 грудня виповниться рік. Декілька місяців Іванна з Елізою жили в Польщі через війну, в той період подружжя переживали складнощі у відносинах і навіть відкрито говорили про розлучення. Через деякий час вони змогли налагодити стосунки і вирішили обвінчатися в церкві. Весілля пара не грала, тому що Іванна була на останніх тижнях вагітності, коли вони розписалися, влаштувати пишне свято співак і блогерка планують після перемоги.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як свекруха відреагувала на її вік

Нагадаємо, Роман Сасанчин став відомий після участі в шоу “Голос. Діти”, де переміг в команді Тіни Кароль. Подорослішавши, хлопець повернувся в “Голос країни”, знову потрапив до Кароль і знову переміг, отримавши за перемогу квартиру в житловому комплексі Києва. Співак з дружиною там зараз не живуть, вони знімають житло в Тернопільській області та планували перепродати цю квартиру, щоб купити меншу, але з ремонтом і можна було одразу заїхати з малою дитиною.