Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя: акторка показала, якою була в день весілля

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик і хореограф Андрій Дикий 23 грудня святкують річницю весілля. Подружжя в шлюбі вже 11 років.

В цей день Лілія Ребрик опублікувала зворушливий пост у своєму Інстаграм-блозі, в якому зізналася в коханні своєму чоловікові. Акторка написала дуже зворушливі слова, адресовані Андрію Дикому:

Це – моє найбільше щастя, мій найбільший дарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання!У нас з тобою сьогодні сталеве весілля. І в нас точно вже сталеві нерви на двох. Йдемо далі, рухаємось, стаємо ще мудрішими і досвідченішими, кохаємо ще дужче.

, – написала Лілія.

Також акторка додала весільні фото, де вони з Андрієм неймовірні красиві і щасливі.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя
Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкують 11 річницю подружнього життя

Історія кохання Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Лілію Ребрик і Андрія Дикого звів танцювальний проєкт “Танці з зірками”. За збігом долі Лілію поставили в пару саме з Андрієм. Вже  з перших ефірів глядачі помітили, що між цією парою є особлива хімія і їм не доводиться грати у танці пристрасть, адже вона між ними і так існувала. Втім, Лілія і Андрій не давали волю почуттям, адже обоє на той момент перебували у стосунках. Лише вкінці проєкту вони вирішили поговорити і зізнатися один одному в почуттях.

Не було ні поцілунків, ні обіймів – ми просто сиділи і дивилися одне одному в очі. З того дня ми вже не розлучалися.

, – згадує Ребрик в одному із інтерв’ю.

Акторка зізнається, у них не було цукерково-букетного періоду, чи довгих залицянь. Просто в один момент вони вирішили, що будуть разом.

В грудні 2011 року закохані побралися, а вже в серпні в них народилася донька Діана. На другу дитину подружжя наважилося через 6 років: у 2018 у них народилася донька Поліна.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.