Оля Полякова вразила зізнанням про 11-річну доньку, яка живе в інтернаті: “Моїй Алісі дуже важко там”

Цього року Оля Полякова відправила двох своїх донько навчатися за кордон. 17-річна Маша стала студенткою лондонського ВНЗ, а ось 11-річна Аліса вимушена перебувати в школі-інтернаті.

Ще у вересні цього року Оля Полякова в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” зізналась, що прийняла рішення відправити свою молодшу доньку навчатися за кордон у школу-інтернат. Співачка розповіла, що вона і раніше планувала дати Алісі освіту за кордоном, але і не думала, що це трапиться так швидко. Таке рішення було прийняте через війну в Україні. За словами Олі, їй зараз потрібно заробляти гроші, зробити в Україні це неможливо, тож вона працюватиме за кордоном. В цей час її діти десь мають бути. Щодо старшої доньки ситуація відразу була зрозуміла. Дівчина в цьому році закінчила в школу і вступила у лондонський ВНЗ. А ось питання з 11-річною донькою було відкрите. Зваживши всі за та проти Полякова з чоловіком прийняли рішення відправити Алісу в так звану школу-інтернат у Лондоні. Це навчальний заклад, в якому діти відразу і навчаються і живуть.

Оля Полякова вразила зізнанням про 11-річну доньку, яка живе в інтернаті
Оля Полякова вразила зізнанням про 11-річну доньку, яка живе в інтернаті

Співачка не приховує, її молодша донька дуже не хотіла їхати з України до Лондону, адже вона дуже домашня дитина, але Олі вдалось її вмовити.

В недавній Ютуб-програмі “Дорослі дівчатка“, яка виходить на каналі Маші Єфросініною, Оля знову зачепила тему навчання своєї молодшої доньки.

Мої діти за кордоном: одна в інтернаті, друга в гуртожитку. Мій чоловік в Україні, а я посеред світу

, – сказала Оля в програмі.

Також співачка зізналася, що її донька так і не змогла освоїтися в школі-інтернаті, тож до неї у Лондон поїхала бабуся – мама Полякової.

Дуже моїй Алісі тяжко там. Вона вже навіть бабусю визвала. Бабуся вже живе під школою і вже забирає її щовечора, бо Аліса не може жити в навчальному закладі

, – сказала Полякова.

Також артистка додала, що після перемоги відразу забере доньку додому.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.