“Ти просто вбиваєш талант”: Оля Полякова висловила претензії продюсеру Ясинському вперше за 15 років співпраці

Відома українська співачка нещодавно з'явилась на відеоролику разом зі своїм продюсером. Камера "зловила" момент, коли Оля Полякова незадоволено висловлює свої претензії Ясинському

Одна з найвідоміших сучасних українських співачок з 2007 року співпрацює з продюсером Михайлом Ясинським. Про цю творчу парочку можна сказати: “Пройшли разом і Крим, і Рим, і мідні труби”. Втім, як з’ясувалось, Оля Полякова не зовсім задоволена співпрацею з продюсером. Свої претензії до Ясинського Полякова висловила в нещодавно опублікованому відео.

Претензії Олі Полякової до продюсера

На особистій сторінці Михайла Ясинського в соціальній мережі Інстаграм з’явилось жартівливе відео, в якому його підопічна, українська співачка, висловлює своє незадоволення стосовно принципу роботи продюсера. Хоча Полякова говорить про важливі для себе речі серйозно та дійсно турбується тим, про що каже, видно, що реальних образ одне на одного немає. Окрім головних персонажів на відео присутній також Вадим Лисиця, адже події відбуваються саме в його студії звукозапису.

Оля Полякова висловила незадоволення стосовно роботи свого продюсера
Оля Полякова висловила незадоволення стосовно роботи свого продюсера

Так, усе почалось через те, що українська артистка вирішила трішки поекспериментувати з вокалом та застосувати цікавий прийом під час запису пісні. Втім, Михайлу Ясинському така ідея не сподобалась, та він наполіг на тому, щоб Оля Полякова все-таки виконала частину пісні “чистим” вокалом. Співачка не витримала та зазначила, що Ясинський ніби вбиває її потенціал.

Оля Полякова зізналась, що, коли вона співає, то їй хочеться використати прийом “рулада” (швидко виконаний, гуркотливий, віртуозний пасаж у співі), проте продюсер ставить дивні питання, на кшталт: “Навіщо? Для чого?”. Оля Полякова емоційно заявляє, що відповідь неймовірна проста – для того, щоб просто співати. Артистка зазначає, що вона творча людина, тому іноді їй хочеться зробити щось просто так.

Коли продюсер Олі Полякової зазначає, що вона і так часто використовує цей прийом під час запису пісень, артистка не погоджується та заявляє, що Ясинський все вирізає. А ось Вадим Лисиця жартома каже Михайлу, що той просто вбиває талант.

Всі обурення Олі Полякової Михайло Ясинський знімає на відео. Продюсер також іноді тихо сміється на фоні. Врешті-решт не втрималась і сама співачка, наприкінці відео вона також засміялась. Вадим Лисиця також до них доєднався.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.