Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці та видала, на якому рівні її стосунки з Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після того як розсекретила свої стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним засвітила на безіменному пальці каблучку.

Надя Дорофєєва в березні 2022 року повідомила про розлучення зі співаком Володимиром Дантесом після багатьох років разом. Зіркова пара дуже здивувала численних прихильників, які вважали їх сім’ю щасливою, міцною і гармонійною. Через певний час артистка відкрила публіці ім’я нового коханого, яким став друг родини, український ресторатор Михайло Кацурін.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці від Кацуріна

Він розлучився зі своєю дружиною одразу після Дантеса і Дорофєєвої. Користувачі Мережі підозрювали, що тут щось не чисто і це пов’язано. Чутки підтвердилися на всі 100%. Коли Надя розсекретила відносини з Кацуріним, в Мережі почали шуткувати, що тепер Дантесу треба придивитися до Даші Кацуріної. Ці жарти теж виявилися правдою, зараз пари буквально обмінялися партнерами і будують нові стосунки один з одним.

Тепер фанати не зводять погляду з екс-солістки групи “Время и Стекло” та вважають, що її вільний стиль в одязі пов’язаний з ймовірним поповненням і спробами сховати вагітний живіт. У шлюбі з Дантесом Дорофєєва не стала матір’ю через те, що подружжя не хотіло дітей, але в нових відносинах все може бути по іншому.

Також в Інстаграм-блозі Наді Дорофєєвої з’явилося фото, на якому співачка засвітила каблучку на безіменному пальці. Зірка постала в кадрі, сидячи на підлозі у вільній в’язаній сукні, шкарпетках і капцях, з розпатланим волоссям, а на руці підписники помітили обручку.

Вагітна Дорофєєва засвітила каблучку на безіменному пальці від Кацуріна

Нагадаємо, Надя Дорофєєва стала популярною як учасниця дуету “Время и Стекло” разом з Олексієм Завгороднім (Позитивом). В 2020 році співачка покинула групу і почала сольну кар’єру під псевдонімом Dorofeeva.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.