Стало відомо, де зараз знаходиться і чим займається єдина донька Марченко і Медведчука: давно не в Україні

Скандальне подружжя Оксана Марченко і Віктор Медведчук виховують двох дітей. Нещодавно стало відомо, де зараз перебуває їхня молодша донька Дар'я, яка є хрещеною донькою російського диктатора володимира путіна.

Незалежне російське інтернет-видання “Медуза” провело власне розслідування і вияснило, де зараз перебуває 19-річна донька Медведчука та Марченко, яка являється похресницею путіна. Виявилось, що дівчина після закінчення середньої школи в Україні у 2019 році вступила в московську Вищу школу економіки. Наказ про зарахування Дар’ї Ведмедчук є на сайті навчального закладу.

Цікаво, що донька Марченко і Медведчука вже встигла встряти у скандал. Дівчину лень не відрахували з московського вишу, бо вона не з’явилася на одному з іспитів під час літньої сесії. Вона надала довідку з медичного закладу про те, що хвора, але виявилось, що довідка липова. За правилами навчального закладу  Дар’ю Ведмедчук мали відрахувати. Втім, справу замяли. Звісно, не без допомоги впливових родичів.

Как выглядит дочь Оксаны Марченко
Як виглядає донька Марченко і Медведчука

Нагадаємо, Оксана Марченко має двох дітей. Старшого сина Богдана вона народила в шлюбі зі своїм першим чоловіком Юрієм Коржем. Юрія Оксана покинула заради Медведчука, коли хлопчику було 4 роки. Медведчук замінив Богдану батька і в них склалися настільки добрі стосунки, що хлопець навіть назвав у честь відчима сина, який народився 2 роки назад.

Сын Оксаны Марченко празднует День рождения
Як виглядає син Марченко від першого шлюбу

З Медведчуком Марченко має одну спільну дитину – доньку Дар’ю. Хрещеним батьком дівчини являється російський диктатор володимир путін.

Скандальна сім’я дуже ретельно приховувала життя своєї доньки всі її 19 років. Дівчина навіть не веде соціальні мережі і ніколи не з’являлася на світських заходах  разом зі своєю мамою, яка багато років була справжньою зіркою в Україні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.