“Звуки генераторів, напівпітьма”: 41-річна Лілія Ребрик зізналась у палкому коханні, але не чоловікові Дикому

Виявилось, що деякий час тому відома українська телеведуча покинула столицю України. Стало відомо, куди вирушила Лілія Ребрик та чому зізналась у палких почуттях не до свого чоловіка Андрія Дикого

Відома українська телеведуча постійно подорожує Україною, втім такі поїздки майже завжди спричинені роботою. Цього разу знаменитість опинилась в південному українському місті Одеса та зізналась йому в коханні прямо навпроти національного академічного театру опери та балету. Актриса зізналась, що приїхала до морського міста для знімання нового проєкту. Лілія Ребрик не змогла стриматись та висловила свої щирі почуття до Одеси.

Лілія Ребрик в Одесі

Українська телеведуча та актриса вирушила в подорож до чорноморського міста. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка показала, як нині виглядає Одеса. Так, Лілія Ребрик зауважила, що зараз місто сильно відрізняється від того, яким вона звикла його бачити. Проте, зізналась знаменитість, вона все одно безмежно кохає незламну Одесу за її вулички, архітектуру, гостинність, місцеве населення, смачну кухню та, найголовніше, море.

Лілія Ребрик зізналась в коханні українському місту Одесі
Лілія Ребрик зізналась в коханні українському місту Одесі

Крім того, знаменитість порівняла те, якою була в новорічну пору Одеса раніше та якою Ребрик побачила її зараз. За словами актриси, раніше в центрі міста гуділи туристи, а зараз повсюди чути, як працюють електричні генератори.

Одеса сяяла, звучала музикою і гомоном людей з усіх куточків України й світу. Тепер повсюди звуки генераторів, напівпітьма, туристів менше

– поділилась враженнями від поїздки до Одеси Лілія Ребрик.

Українська актриса Лілія Ребрик біля оперного театру в Одесі
Українська актриса Лілія Ребрик біля оперного театру в Одесі

Більш того, знаменитість зазначила, що місто є ласим шматочком для ворога, проте воно непідступне та міцне. Лілія Ребрик зауважила, що Одеса залишається звично життєрадісною навіть у найприкріші моменти війни. Так, на думку знаменитості, у легендарному українському місті завжди вирує життя.

До слова, Одесу Лілія Ребрик відвідала у стильному вбранні в ідеально скомбінованих кольорах. Теплий светр молочного кольору зірка поєднала з твідовою спідницею у клітинку, а наверх накинули синє пальто. Сірі чобітки з широкою халявою поставили ідеальну крапку в загальному образі.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.