Діма Коляденко показав весільні обручки для себе та коханої Ірини Білик: “Підготували подарунок на Новий рік”

Український хореограф і шоумен знову взявся за підкорення серця своєї колеги та ледве не найголовнішої жінки свого життя. Схоже, що зовсім скоро артисти вирушать до РАЦСу

Шанувальники захоплювались парою Ірини Білик і Дмитра Коляденка. За артистами з захопленням спостерігали, разом із ними переживали всі злети та падіння, а також так само болісно, як і колишнім закоханим, прихильникам довелось пережити їхнє розставання. Попри розповсюджену думку, що колишні не можуть залишатись хорошими друзями, Білик і Коляденко довели зворотне. Втім, іноді їхня дружба переходить межі, а фанати починають підозрювати колишніх у поновленні стосунків.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз'єднання
Дмитро Коляденко та Ірина Білик вкотре натякнули на своє возз’єднання

Востаннє знаменита українська пара “друзів” наштовхнула своїх шанувальників на роздуми стосовно рівня їхніх стосунків, коли разом вирушили до Праги. Так, Ірина Білик поділилась кадрами з чеського міста на особистій сторінці в мережі Тік-Ток. На опублікованому відео зірка підняла праву руку, аби помахати на камеру, а фанати помітили на її безіменному пальці обручку. Більш того, вони з Коляденком настільки близько притискались одне до одного, що навіть це стало причиною для підозри артистів у стосунках та навіть одруженні.

Фото з Інстаграму Діми Коляденка

Схоже, що гуморна парочка перечитала всі коментарі під своїми відео стосовно того, що вони вже одружені, та вирішила додати “перцю”. На особистій сторінці українського шоумена в Інстаграмі з’явились кадри красивих весільних обручок з коштовним камінням. Важко сказати напевно, чи ці обручки призначені для нього та Білик, чи це просто жарт. Втім, хоча б на один відсоток можна припускати, що мрія багатьох шанувальників все-таки збулась.

Нова фотографія з Інстаграму відомого українського шоумена Діми Коляденка
Нова фотографія з Інстаграму відомого українського шоумена Діми Коляденка

Нагадаємо, що офіційно стосунки відомих українських артистів тривали всього декілька років – з 2004 до 2006 року. За цей час Дмитро Коляденко неодноразово кликав свою кохану до РАЦСу, втім Ірина Білик постійно відмовляла бойфренду. Пізніше вони розійшлись, а ще згодом стало відомо, що їхні стосунки насправді були важкими. Білик навіть зізнавалась, що їм доводилось викликати поліцію через домашні сварки.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.