“Люблю і буду любити”: Христина Горняк зробила відверте зізнання після розлучення з Володимиром Остапчуком

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук проміняв свою дружину Христину Горняк на молоду журналістку, після чого його колишня зробила неочікуване зізнання.

Коли Христина Горняк була в шлюбі з телеведучим Володимиром Остапчуком, вона в своєму Інстаграм-блозі ділилася багатьма подробицями особистого життя, ходила з чоловіком на різні інтерв’ю і ділилася їх сімейними планами. Після одруження в 2020 році зіркова пара запланувала побудувати заміський будинок, який вже був на стадії будівництва. В ньому мали бути дитячі кімнати для майбутніх дітей.

Несподівано під час війни почали ходити чутки, що Христина і Володимир більше не разом. На це вони не реагували, але перестали ділитися спільними знімками і з’являтися вдвох на публіці. В ЗМІ з’явилася інформація від оточення подружжя, що вони дійсно розлучилися і вже мають відповідні документи про розірвання шлюбу.

Христина Горняк зробила відверте зізнання після розлучення з Володимиром Остапчуком
Христина Горняк зробила відверте зізнання після розлучення з Володимиром Остапчуком

Незабаром в Мережі розсекретили причину, по якій сім’я розпалася. Виявилося, що Володимир Остапчук закрутив роман з 22-річною журналісткою і вже живе з нею. Історія повторилася, тому що Горняк також була його коханкою на початку відносин, коди телеведучий ще був одружений з першою дружиною Оленою Войченко. У пари на той момент було двоє маленьких дітей, але це не спинило зірку і він не встояв перед новими почуттями. Його друге розлучення знову пов’язане з появою коханки.

В Інстаграм-блозі Христину Горняк часто питають, як вона переживає зраду, чи розчарувалася в чоловіках та чи втратила віру в кохання.

Жінка не обговорює обставини розлучення з Остапчуком, а про все інше говорить відкрито. На її ставлення до чоловіків вчинок шоумена не вплинув:

Чоловіки то наші радощі і моменти насолоди в житті. Вірила, вірю і буду вірити. Любила, люблю і буду любити!

, – поділилася Христина Горняк.

Ексдружина Остапчука Христина Горняк відповіла на запитання про те, як ставиться до чоловіків
Христина Горняк зробила відверте зізнання після розлучення з Володимиром Остапчуком

Нагадаємо, зараз колишня дружина Володимира Остапчука тимчасово переїхала з Києва у Відень. В столиці Австрії нотаріус організовує танцювальний вечір для українок.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.