Полякова розповіла всю правду про особисте життя Тіни Кароль: на заваді її весіллю стоїть чоловік і це не Огір

Навколо особистого життя відомої української співачки зібралось чимало чуток та теорій. Насправді все набагато простіше. Про те, чому насправді Тіна Кароль не вийде заміж, розповіла Полякова

Тіну Кароль заслужено вважають однієї з найефектніших жінок українського шоубізнесу. Співачка стильно одягається, слідкує за своєю фігурою та зовнішністю, самостійно виховує сина та будує неймовірну кар’єру. В особистості Тіни Кароль поєднались чи не всі критерії та риси характеру залізної леді. Втім, з певних причин неймовірна артистка залишається самотня. Хоча важко сказати, що вона не користується популярністю серед чоловіків. Справжні причини її усамітнення розкрила старша донька Олі Полякової Маша.

Особисте життя Тіни Кароль та її весілля

Нагадаємо, що цьогоріч Маша Полякова переїхала жити та навчатись до Великобританії. Зіркова донька вступила до музичної академії та здобуває вищу освіту за кордоном. Втім, у Лондоні Полякова молодша навчилась не лише музичним навичкам, а і магії. Не так давно стало відомо, що Маша опанувала гадання на картах Таро. Нещодавно донька Полякової повернулась додому та разом із мамою вийшла в прямий ефір до її підписників. Метою ефіру став збір коштів для евакуації дітей до Туреччини. Маша Полякова ворожила всім охочим на картах Таро.

Крім підписників, зіркова донька також розповіла про деталі особистого життя колеги своєї мами Тіни Кароль. Авдиторія дуже цікавилась тим, що насправді відбувається поза камерами – кого кохає відома українська співачка та чому через стільки років після смерті свого чоловіка досі не може дозволити собі бути щасливою.

Маша Полякова зробила розклад Таро, аби розповісти про те, що так ретельно приховує Тіна Кароль. Так, зіркова донька зізналась, що весілля у співачки вже ніколи не буде, проте, ймовірно, у її житті з’явиться важливий чоловік. Більш того, додала знаменитість, можливо Тіні Кароль зустрінеться не одна людина, яка стане для неї дуже важливою. Маша Полякова не стала уточнювати, хто саме не захоче святкувати весілля – Тіна чи її майбутній обранець.

Втім, на це запитання відповіла Оля Полякова. Так, українська співачка зазначила, що, якби Тіна Кароль хотіла вийти заміж, вона б давно стала нареченою. Втім, ймовірно, це власне бажання співачки, адже вона досі не може розлюбити покійного чоловіка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.