“Будуть красиві дітки”: стосунки Наді Дорофєєвої та Кацуріна стрімко розвиваються – Дантесу таке й не снилось

Роман відомої української співачки та її колишнього найкращого друга стали справжнім шоком для багатьох шанувальників. Втім, зараз стосунки артистів вийшли на новий рівень

Надя Дорофєєва та її колишній чоловік Володимир Дантес повідомили про завершення своїх стосунків навесні цього року. У березні знаменита українська пара засмутила своїх шанувальників зізнанням у тому, що вони розлучаються. Про реальні причини їхнього розриву невідомо й досі, проте багато шанувальників підозрюють, що насправді знаменитості розійшлись через те, що Дорофєєва покохала Кацуріна.

Хай там що, зараз і Надя Дорофєєва, і Володимир Дантес перебувають у щасливих стосунках з іншими людьми. Знаменитості будують нові сім’ї, а колишній української співачки й зовсім став батьком двох дітей – щоправда не рідних, але любить він їх від цього не менше. Тепер і Надю Дорофєєву підозрюють у тому, що скоро вона може вперше стати матір’ю. Про що йде мова та чи варто у найближчому майбутньому чекати на поповнення у родині Дорофєєвої?

Українська співачка з новим коханим
Українська співачка з новим коханим

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін

Не можна заперечувати того факту, що стосунки Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна й дійсно розвиваються доволі стрімко. Так, наприклад, за неймовірно короткий проміжок часу вони встигли стати одне для одного ледве не найважливішими людьми у всьому світі. Нещодавно артисти випустили спільний трек, а у мережі буквально гомоніли про те, що композиція стала новим етапом стосунків Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, адже раніше вони не мали нічого спільного, крім дружби.

Надя Дорофєєва поділилась милим відео з Кацуріним
Надя Дорофєєва поділилась милим відео з Кацуріним

Надя Дорофєєва на особистій сторінці в соціальній мережі Тік-Ток розмістила відео, на якому виконує нову спільну пісню з коханим. У коментарях шанувальники обговорили стосунки знаменитої пари та зазначили, що в артистів будуть неймовірно красиві діти. Крім того, деякі з прихильників зізнались, що вони не розуміють хейту в бік Дорофєєвої та Кацуріна, адже в житті трапляється різне, а вони виглядають дуже щасливими разом.

Втім, попри всі сподівання шанувальників на те, що Дорофєєва та Кацурін можуть скоро стати батьками, зіркового поповнення найближчим часом очікувати не варто. На це натякає сама Дорофєєва. Так, співачка всіма можливими способами демонструє, що зараз вона налаштована на кар’єру, а не на народження дітей.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.