Хто зі знаменитостей народився 1 січня: Кравець, Дєлієв, Маренич відзначають день народження в новорічну ніч

У декого 1 січня подвійне свято. Вони зустрічають не лише прийдешній рік, але і власний день народження. Кому з зірок пощастило народитися в перший день року і добитися, щоб цей день відзначаються абсолютно всі?

Георгій Делієв

Коміку не пощастило, адже зазвичай 1 січня він проводив час на корпоративах, а не за святково вбраним столом в оточенні рідних і друзів. Відмовитися від виступів у перший день року Георгій не міг, оскільки платили дуже добре. Зазвичай за цей день Делієв заробляв стільки, скільки в інший час за цілий місяць.

Георгій Делієв з 1 січня став 63-річним

Останнім часом кожного 1 січня гуморист перебував за кордоном, беручи участь у легендарному Snow Show, де йому була визначена постійна роль. Тільки у 2020-му зробив виключення і залишився вдома, оскільки відзначав 60-річний ювілей. У дитинстві артист ображався, що його одноліткам дарують подарунки двічі на рік, а йому – виключно один 1 січня.

Олена Кравець

Багато років поспіль Олена відзначала власний день народження на сцені. “Квартал” користувався шаленим успіхом, то відбою від заявок не було. Колеги завжди оголошували зі сцени про визначну подію, і дарували актрисі багато квітів.

Олена Кравець 1 січня відзначає 46-річчя

А вона завше мріяла про тихе сімейне святкування дня народження у вузькому сімейному колі. Щоб удома, а не в ресторані, і щоб усі співали пісень під гітару. Тепер, коли Олена вже не виступає разом із квартальниками, та і корпоративів стало на порядок менше, мрія іменинниці нарешті збулася.

Валерій Маренич

Легенді радянської естради 1 січня минуло 77 років. “Тріо Мареничів”, у складі якого співали Валерій, його благовірна Антоніна Сухорукова і її сестра Світлана, збирало цілі стадіони. Всі думають, що виконавець українських пісень народився в Луцьку. Насправді це не так, бо чоловік насправді з Кривого Рогу. А дівчата-колеги – взагалі родом із родом із Куйбишева.

Валерій Маренич і його тріо колись гримів на весь Радянський Союз

1 січня Валерій Маренич, відзначаючи день народження, завжди загадує бажання – щоб знайшлися впливові люди, які б змогли організувати народному артисту України сольний концерт, бо нині він виступає виключно перед військовими у госпіталі.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.