Настя Каменських, Лілія Ребрик, Віка Булітко та інші влаштували зимові розваги: в очікуванні сніговія

Зима цьогоріч поки що не радує нас снігопадами. Та зірки не вгавають. Було б бажання, а зимовий настрій собі завжди можна забезпечити будь-якими засобами.

Настя Каменських

Співачка нагадала фоловерам про заметіль, заспівавши пісню “Мама-зима”. Настя постала перед фанами в шубі з білим коміром. Довкола неї сипав штучний сніг, а вона радо наспівувала:

“Падай, падай, хуртовиною мене кружи…”

Попри те, що не всім припало до вподоби слово “кружи” і були поради замінити на “кружляй”, траплялися й коменти з захопленням:

“Настю, що не пісня українською – то хіт”.

“Яка красива пісня! Дякую, Насте!”

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко встигла зловити зимовий момент

Вловивши один із грудневих моментів, коли таки сніг покрив землю товстим шаром, актриса “Дизель шоу” влаштувала фотосет прямо в машині. І правильно зробила, бо невдовзі він розтанув і Новий, 2023 рік, ми вже зустрічали з голою землею.

Ірина Горова

Продюсерка настільки скучила за зимовими розвагами, що побачивши сніжне покриття, тут же вискочила на вулицю і нумо буцати ногами. Колишня Потапа так поспішала, що навіть макіяж не встигла зробити. Добре, хоч вдягнула шапку.

Лілія Ребрик

Ведуча каналу “Дом” теж встигла прогулятися засніженим лісом. А заразом вигуляла теплий трикотажний костюм, накинувши зверху світле пальто. Зимові білі черевики прихильники блондинки бачили на ній вже не раз.

“Всупереч усьому хоч іноді посміхайтеся!” – підбадьорила зірка українців.

Гарик Кричевський

Відомий шансоньє порадував шанувальників ліричними рядками, в яких згадав і дощ, і очікування зими, і жахливий минулий рік. Та все ж закінчив оптимістично:

“Я загадал, я верю, я смогу! Все пережить и стать еще сильнее!”

Фани жваво відреагували на звернення кумира, відписавши:

“Ми всі переживемо цей страшний рік і станемо сильнішими”.

“Нехай не буде бомб і ракет, а настане мир!”

“Все скоро закінчиться, і ми знову будем щасливі”.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.