Повалій у новорічну ніч заспівала “Червону руту” для росіян – Єфросініна не втрималась: “Нудить від сорому”

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій вже неодноразово співала для росіян українські пісні після початку повномасштабної війни в Україні. Так трапилось і в новорічну ніч, коли росія обстрілювала Київ.

Таїсія Повалій, яка народилася, виросла, побудувала співочу кар’єру в Україні, з 2014 року живе та працює в росії. Після повномасштабного вторгнення  росії на територію України, артистка вирішила мовчати про війну та продовжила вести концертну діяльність в країні-терористці. Звісно, Повалій не єдина артистка з українським корінням, яка так вчинила, але вона єдина, хто без соромно співає українські пісні на російській сцені.

Так, співачка вже декілька разів виступала з українською піснею “Про рушник” для росіян. А в новорічну ніч Повалій виступила на “Голубом огоньке” з відомою піснею “Червона рута”.

Співачка нахабно виконувала пісню українського композитора Володимира Івасюка, в той час, як у глядацькому залі сиділи пропагандист Соловйов, співак Олег Газманов та інші відомі люди, які активно підтримують війну в Україні.

Повалій у новорічну ніч заспівала Червону руту для росіян

Варто відзначити, що українці, побачивши виступ Повалій, обурились і висловили своє незадоволення в Мережі. Так, відома українська телеведуча Маша Єфросініна у своєму Інстаграм-блозі прокоментувала виступ проросійської артистки такими словами:

Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити.

Маша Єфросініна відреагувала на виступ Повалій

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Ірина Білик, яка колись товаришувала з Повалій, зізналася, що викреслила її зі свого життя. Білик запевняє, що розчарувалася у давній знайомій, однак дещо її остаточно “добило”. За словами співачки спільні знайомі розповіли їй, що чоловік Повалій Ліхута – затятий зрадник. Чоловік активно підтримує війну в Україні і радіє горю українців.