Полякова розповіла деталі особистого життя Нікітюк, які Леся раніше приховувала: “Вийде заміж і будуть діти”

Останнім часом Полякова розкриває чимало деталей особистого життя українських зірок, які вони воліли б залишити приватними. Цього разу знаменитість розповіла, коли у Нікітюк з'явиться чоловік і дитина

Полякова вміє вражати – не лише старша, а й молодша. Так, донька відомої української співачки Маша несподівано для всіх стала тарологинею. Дівчина зізналась, що гадати на картах Таро вона почала у Лондоні, куди переїхала навчатись після завершення старшої школи. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, чому Тіна Кароль досі не одружена та чи варто чекати на зіркове весілля.

Цього разу зіркова донька наворожила іншій українській красуні. Маша Полякова відповіла на запитання, яке дуже цікавить шанувальників і зізналась, коли чекати на весілля Лесі Нікітюк та чи стане зірка мамою цього року.

Маша Полякова несподівано стала тарологинею
Маша Полякова несподівано стала тарологинею

Маша Полякова “поворожила” Лесі Нікітюк

У прямому ефірі на особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Інстаграм її донька відповіла на запитання, яке довго турбує чимало шанувальників телеведучої Лесі Нікітюк. Фанати поцікавились, чи вийде знаменитість цього року заміж, а також чи стане мамою. Саме це Маша Полякова запитала у карт Таро та їй випала карта сім’ї.

Карти Таро сказали, що Леся Нікітюк вийде заміж і матиме дітей
Карти Таро сказали, що Леся Нікітюк вийде заміж і матиме дітей

Згідно з цією картою, на відому телеведучу чекає щасливе заміжнє життя та діти. Втім, продовжила Маша Полякова, вона не впевнена, що це станеться саме цього року. Зіркова донька зауважила, що 2023 року Леся Нікітюк безперечно знайде людину, з якою її будуть пов’язувати серйозні стосунки та міцні почуття, проте весілля та народження первістка, ймовірно, відбудеться не цьогоріч.

Кому Полякова ще ворожила

Крім того, знаменитість також розповіла підписникам своєї мами, чи варто чекати на повернення Олега Винника. Наразі артист знаходиться за кордоном, а його шанувальники розділились на декілька таборів – доки одні засуджують те, що він майже через рік повномасштабної війни перебуває у Німеччині, інші підтримують артиста. До слова, за інформацією його адвокатки, за кордоном співак проходить лікування.

Маша Полякова розповіла, чи повернеться Олег Винник до України
Маша Полякова розповіла, чи повернеться Олег Винник до України

У відповідь на запитання фанатів Маша Полякова розповіла, що Олег Винник неодмінно повернеться до України та знову буде найвідомішою зіркою країни. Оля Полякова додала, що артистові вдасться вилікуватись і повернутись до спокійного життя.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.