Історія життя Маші Кончаловської: чому Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський 9 років тримають доньку у комі

Історія Маші Кончаловської відома практично на весь світ. Донька відомої російської телеведучої Юлії Висоцької Маша у віці 14 років потрапила в автомобільну аварію і вже 9 років перебуває в комі.

Доньці Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського Марії пророкували велике майбутнє. Дівчинка, яка народилася в сім’ї талановитої акторки та геніального режисера, вже з дитинства мала акторські здібності. Маша навіть встигла знятися у кіно: у фільмі “Глянець” та серіалі “Угода”. Також дівчинка неодноразово світилася у кулінарній телепередачі Висоцької “Їмо вдома”.

Марія Кончаловська з братом Петром в програмі Їмо вдома

Дівчинка мала стати в майбутньому відомою артисткою, але доля розпорядилась іначе.

У 2013 році сім’я Кончаловських потрапила у серйозну автомобільну аварію. Тоді все сімейство перебувало на відпочинку у Франції. В один із днів відпочинку Висоцька з чоловіком та двома дітьми їхали в автомобілі. За кермом був Андрій Кончаловський. Чоловік не впорався з кермуванням і вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Найбільше постраждала 14-річна Маша, яка, чомусь, була не пристебнута ремінем безпеки.

Сім’я Кончаловських

Дівчина отримала серйозну черепно-мозкову травму і за показами лікарів була введена у медикаментозну кому. Нажаль, дівчина так і не змогла одужати і вже 9 років знаходиться у стані коми.

Сім’я Кончаловських після автокатастрофи вирішили не впускати в цю історію пресу. Юлія Висоцька і Андрій Кончаловських вже багато років мовчать про стан здоров’я доньки і не дають жодних коментарів з цього приводу.

Втім, інформація про Машу Кончаловську час від часу з’являється в Мережі. Так, відомо, що декілька років назад дівчина прийшла до тями і навіть впізнавала своїх батьків. Втім, стан здоров’я її швидко погіршився і Марію знову ввели у стан коми.

Чи є шанси на те, що дівчина колись одужає, невідомо. В одному з інтерв’ю Андрій Кончаловський зізнався, що боїться не дожити до того часу, коли його донька знову буде здоровою.

Більше подробиць про стан здоров’я Маші Кончаловської, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”: