“Новий рівень задоволення”: 37-річна Даша Астаф’єва зізналась, що її тішить у важкі часи – нізащо не вгадаєте

Модель, співачка та актриса зізналась, як їй вдається зберігати хороший настрій попри всі складнощі та горе, що оточують сьогодні кожного українця. Розповіддю зірка поділилась в особистому блозі

Відома українська модель і співачка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила радісну новину. Хоча важко сказати, що абсолютно всі відчуватимуть захват від цього зізнання, однодумці Даші Астаф’євої стовідсотково зрозуміють, чому вона така щаслива.

Знаменитість ніколи не приховувала того факту, що обожнює тварин. Домашні улюбленці займають важливе місце в житті української моделі та співачки. Даша Астаф’єва тримає вдома двох чудових песиків породи шіба-іну, а також пташок роду амадини.

Даша Астаф'єва зі своїми песиками
Даша Астаф’єва зі своїми песиками

Домашні улюбленці завжди підіймали настрій своїм власникам і допомагали впоратись з будь-якими складнощами. Тому, як хороша та любляча власниця, зірка завжди намагається забезпечити комфорт своїм улюбленцям. Саме так вона вчинила з пташками, яких тримає вдома – придбала їм комфортну клітку висотою майже, як сама Астаф’єва.

Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, а також безпосередньо продемонструвала нове житло для своїх улюбленців. На камеру зірка позувала разом зі своєю собакою. На фото видно, що клітка й дійсно великих розмірів, а отже пташкам там буде дуже комфортно.

Новий рівень задоволення – клітка для амадинів та їх пташенят майже у мій зріст

– підписала опубліковане фото Даша Астаф’єва.

Нова клітка для пташок української співачки
Нова клітка для пташок української співачки

У продовження своєї розповіді знаменитість опублікувала ще одну Історію, в якій показала радісне возз’єднання розділеної різними клітками родини птахів роду амадини. Даша Астаф’єва з гумором зазначила, що треба було сплачувати комунальні послуги, аби не опинитись в одній клітці.

Нова Історія на сторінці Даші Астаф'євої
Нова Історія на сторінці Даші Астаф’євої

Варто зазначити, що відносно нещодавно в житті Даші Астаф’євої з’явилось куди більше приводів для радощів. Так, знаменитість повідомила, що вона почала зустрічатись із чоловіком. Хоча його особистість українська зірка не розкриває, з її Інстаграм-блогу, де вона час від часу розповідає про спільно проведений із коханим час, видно, що дівчина щаслива.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.