Переплюнув Меладзе і всю російську естраду: чим чоловік Пугачової Галкін здивував на концерті в ОАЕ (ВІДЕО)

Відомий російський гуморист і пародист Максим Галкін не побоявся зі сцени в Дубаї висловити своє правдиве ставлення до війни в Україні. Своїм виступом артист зумів розлютити колег

Лише нещодавно мережу сколихнув скандал за участі Валерія Меладзе. Щойно російський артист грузинського походження почав викликати в українців повагу та позитивний відгук, артист одразу ж “перевзувся”. Почалась історія на сцені в Дубаї, коли шанувальник з залу вигукнув “Слава Україні”, а співак, відвівши мікрофон, тихенько продовжив культовий український вислів.

Максим Галкін не став виправдовувати себе проханням організаторів концерту обійтись без політики, як це робив Меладзе, а також не побоявся погроз втратити громадянство. Гучно та прямо зі сцени чоловік Алли Пугачової висловився на підтримку України.

Максим Галкін вигукнув зі сцени в Дубаї український лозунг
Максим Галкін вигукнув зі сцени в Дубаї український лозунг

4 січня у найбільшому місті ОАЕ відбувся концерт, на якому виступив відомий російський гуморист і пародист. Під час концерту Максим Галкін розповів, що до початку заходу організатори попросили його бути “поза політикою” та ніяк не зачіпати тему війни в Україні. Проте, продовжив чоловік Алли Пугачової, він не може уявити, як сьогодні можна залишатись нейтральним.

Мене попросили бути нейтральним. Як я можу бути нейтральним?

– поцікавився відомий гуморист.

Під час цієї фрази один із гостей концерту з залу голосно вигукнув “Слава Україні”. Максим Галкін не розгубився та, на відміну від свого зіркового колеги Валерія Меладзе, не побоявся відповісти на вислів гучно та прямо в мікрофон. Шоумен відповів належним чином: “Героям слава”.

https://www.tiktok.com/@patriotu..ua/video/7185175105557794054

Нагадаємо, що Максим Галкін належить до тих представників російського шоубізнесу, які з першого дня висловлюють свою проукраїнську позицію. Попри те, що насправді таких зірок мало, вони зуміли спричинити фурор серед кремлівського режиму. Так, наприклад, за підтримку України та спротив російським діям Максима Галкіна визнали “іноземним агентом”. Наразі він разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою, яка також виступає проти війни в Україні та засуджує дії російської влади та армії, перебувають за кордоном. Подружжя разом із двійнятами Лізою та Гаррі мешкають в Ізраїлі, куди переїхали восени 2022 року.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.