Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність: Горбунов нарешті стане татом дівчинки?

Останнім часом в Мережі ширяться чутки, що українська телеведуча Катя Осадча вчетверте вагітна. Дружина Юрія Горбунова відреагувала на догадки прихильників і розповіла, чи дійсно чекає на поповнення.

Катя Осадча – не лише відома українська ведуча, а й мама трьох дітей. Старшого сина Катя народила ще в юнацтві, коли їй було 19 років. Тоді майбутня телезірка була одружена зі старшим на 15 років політиком Олегом Поліщуком. Їхній шлюб протривав пару років і розбився через різницю у віці та різні інтереси.

Зараз старшому сину Осадчої Іллі 19 років. Хлопець являється студентом другого курсу престижного американського університету, де вивчає IT-технології.

Катя Осадча з сином Іллею
Катя Осадча з сином Іллею

Вдруге Катя Осадча наважилася на дитину, коли досягла значних успіхів у кар’єрі і зустріла свого другого чоловіка Юрія Горбунова. У 2017 році телеведуча стала мамою хлопчика Івана.

Осадча і Горбунов ніколи не приховували, що мріють стати батьками дівчинки, тож зваживши всі за і проти подружжя все ж наважились на ще одну вагітність. Втім, і цього разу у них “вийшов” син. В серпні 2021 року на світ з’явився хлопчик на ім’я Даніїл.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Тоді зіркове подружжя заявило, що мрію стати батьками дівчинки вони не полишили і ще все попереду.

Останнім часом в Мережі почали ширитися чутки про те, що Катя Осадча знову вагітна. Прихильники помітили, що телеведуча почала одягати вільний одяг, який приховує її форми.

Телеведуча довго не реагувала на ці чутки, проте недавно все ж відповіла на питання прихильників. Так, відповідаючи на питання фоловерів в Інстаграм, Осадча запевнила, що не вагітна.

 Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність
Катя Осадча прокоментувала свою четверту вагітність

Ще один підписник телеведучої запитав її думку щодо одруження, народження дітей у такий нестабільний час.

Ось, як відповіла Катя на це питання:

Варто, обов’язково. Варто робити все, що планували: освідчуватися, виходити заміж, купувати песика. Все, на що зважувалися, адже невідомо, чи матимемо ми такий шанс завтра, а так, срія, чи план втілиться. А стабільність – це ми, наше внутрішнє переконання. Буде воно – буде стабільність.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.