Володимир Остапчук після розлучення з Горняк згадав свою першу дружину Олену Войченко: “Наробив дурниць”

Володимир Остапчук, який вочевидь розлучився зі своєю другою дружиною, розкаявся за скандали з першою обраницею, з якою жив у шлюбі 10 років.

Особисте життя відомого українського телеведучого Володимира Остапчука окутане скандали та інтригами. Ще 2 роки назад чоловік зі скандалом розлучався зі своєю першою дружиною Оленою Войченко. Вони прожили 10 років в шлюбі і розлучились через зраду чоловіка. Володимир знайшов собі іншу жінку Христину Горняк, з якою одружився за пару місяців після розлучення з Войченко.

Як виглядає перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Тоді Остапчук виніс на загальний осуд всю брудну білизну. Чоловік привселюдно заявляв, що колишня дружина ховає від нього дітей і заявляв, що вона психічно неврівноважена.

З того часу пройшло 2 роки. Тепер Остапчук розлучився вже вдруге з тією самою жінкою, яка зруйнувала його перший шлюб Христиною Горняк.

Схоже, на цей раз Володимир Остапчук вирішив розлучитися по-тихому. Адже досі ні він, ні його друга колишня дружина Христина Горняк не прокоментували своє розлучення.

Як виглядає друга дружина Володимира Остапчука

6 січня Володимир Остапчук зробив на своїй сторінці в Інстаграм допис, який здивував публіку. Чоловік вперше за весь час зізнався, що наробив багато помилок по відношенню до своєї першої дружини Олени Войченко.

Остапчук після розлучення з Горняк згадав свою першу дружину Олену Войченко

Багато запитань про Олену, дітей і наші нинішні стосунки. Я наробив багато дурниць. Є речі, які не слід було казати чи робити, ніколи і нікому. Мені за них прикро і соромно, але це був я. Тому відповідальність за них несу я сам повністю і ще довго нестиму.

, – написав Володимир Остапчук.

Користувачі Мережі в коментарях припустили, що останні 2 роки Володимира проти першої дружини намовляла його друга дружина Христина Горняк. А тепер, після розлучення, чоловік начебто зрозумів, що був неправий.

До слова, Володимир Остапчук наразі знову не самотній. Чоловік проживає разом з дівчиною на ім’я Катерина, яка молодша за нього 16 років. Їй 22 і вона журналістка. З огляду на те, що Остапчук тільки нещодавно розлучився з другою дружиною, можна припустити, що і в цьому випадку причиною розлучення стала молода коханка.