Старший син Каті Осадчої не від Юрія Горбунова став дорослим: як нині виглядає 20-річний Ілля Поліщук

Катерина Осадча ще залюбки позує в купальнику, а між тим має вже зовсім дорослого сина Іллю від першого шлюбу. Тож не виключено, що в недалекому майбутньому стане бабусею.

Поки що телеведуча просто радіє, що первісток повернувся на Різдво з-за кордону відвідати матусю і молодших братів. Щаслива Осадча похвалилася світлиною, де на тлі новорічної ялинки за гарно вбраним столом зібралася вся родина – Юрій Горбунов, Катерина Осадча, їхні двоє синів Ваня з Данилком та старший Ілля.

Цьогоріч у родині вирішили святкувати два Різдва – нове і старе. Але згодом поступово переходитимуть на відзначання свята 25 грудня. Всім гуртом молилися, звісно, “за мир, за злагоду і перемогу”.

28 вересня Ілля відзначив 20-річчя. Тоді Катерина написала у своєму Інстаграмі, що й не помітила, як хлопчина став дорослим. І пригадала пологи, під час яких їй було навіть менше років, ніж сину зараз.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею вбралися в патріотичні кольори

І проілюструвала свої слова світлинами з маленьким сином на руках. Тепер Ілля Поліщук уже закінчив школу й опановує сферу айті в американському університеті Мериленду. Він із теплотою ставиться до молодших братів – Івана, якому в лютому мине 6 років і Данилка, дворіччя якого родина відзначатиме у серпні.

Хто батько Іллі

Ще зовсім юною тодішня модель Катя Осадча вийшла заміж за Олега Поліщука, який був на 15 років старший за неї, але нижчий у зрості, як і другий чоловік. Одруження начебто було вдалим. Чоловік займався бізнесом і деякий час був народним депутатом. Та спільне життя не склалося. Вони розлучилися, і білявка взялася робити телевізійну кар’єру, паралельно виховуючи сина. А жіноче щастя знайшло її згодом просто на робочому місці. Тепер Осадча з Горбуновим – зразкова багатодітна родина.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.