Найбагатша українська співачка Камалія показала, що їй подарував Валерій Залужний: “Найкращий подарунок”

Найбагатша українська співачка Камалія похвалилася перед фанатами в Мережі подарунком, який отримала від самого Валерія Залужного, головнокомандувача ЗСУ.

Камалія та її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, від початку повномасштабної війни в Україні займаються благодійною і діяльністю. Захур виїхав за кордон з доньками Арабеллою і Мірабеллою ще до 24 лютого 2022 року, отримавши багато застережень від своїх іноземних партнерів по бізнесу, а співачка до кінця не вірила, що таке може бути і залишалася в Києві та планувала творчу роботу.

Коли все сталося, Камалія забрала маму і відвезла її на Західну Україну, а сама поїхала за кордон, де почала активно давати благодійні концерти. Також вони разом з чоловіком витратили на будівництво домівок для українських біженців у Німеччині понад мільйон євро, а Мохаммад Захур особисто вів переговори з Пакистаном для передачі на передову техніки.

Нещодавно Камалія презентувала нову україномовну пісню і кліп “Кордони”, одягшись у військову форму і нагадавши цим, що свободу нашої Батьківщини виборюють зараз не тільки чоловіки, а й жінки. У зірки сестра в ЗСУ і сама вона дочка військового.

Найбагатша українська співачка Камалія показала, що їй подарував Валерій Залужний
Найбагатша українська співачка Камалія показала, що їй подарував Валерій Залужний

Вклад Камалії і Захура в майбутню перемогу України оцінив залізний генерал Валерій Залужний, який зробив для зіркової пари незабутній подарунок на різдвяні свята. В Інстаграм-блозі артистка показала, як головнокомандувач поставив автограф на постері з обкладинкою журналу TIME та своїм фото, а також написав слова подяки для пари:

Найкращий подарунок нам з Захуром на Різдво! Дякуємо, пане Головнокомандувачу!

Зараз не Олексія Арестовича, а Валерія Залужного в Мережі називають головним “крашем”. Йому публічно зізналась в любові навіть Ніна Матвієнко.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.