З яскравим макіяжем та з розкішною укладкою: Наталія Могилевська показала, як годувала переселенців

Відома українська співачка Наталія Могилевська одна з небагатьох зіркових жінок, яка після початку повномасштабної війни в Україні не поїхала за кордон. Всі 10 місяців війни зірка знаходиться в Україні і активно волонтерить.

Повномасштабна війна в Україні не лише принесла горе та нещастя українцям, а і показала сутність багатьох людей. Деякі знаменитості неочікувано для публіки втекли з України і не з’являються до цих пір, а деякі навпаки вразили своєю відданістю і хоробрістю. Українська співачка Наталія Могилевська, яка могла поїхати за кордон, аби захистити себе від війни, вирішила залишатися в Україні і допомагати українцям, чим тільки може. Так, співачка активно почала волонтерити, доставляти їжу, воду та медикаменти туди, де це необхідно. За 10 місяців війни Могилевська не втратила свій запал і продовжує допомагати нужденним людям.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі зірка опублікувала ряд фотознімків, де показала, як вона годує переселенців  з Харківської, Запорізької та Донецької областей.

Вчора мала можливість познайомитися та допомогти переселенцям з Харківської, Запорізької та Донецької областей.

Дуже багато людей, які залишилися без домівок, без роботи, без коштів на існування. Вони просто не мають що їсти!

, – зазначила Наталія Могилевська у підписі до фотографій.

Також артистка звернулася до місцевих бізнесменів, з проханням фінансово підтримати цих людей, адже вони залишились ні з чим: без грошей, речей та без власної домівки.

На фото артистка показала, як вона з черпаком та у фартусі насипає їжу для нужденний людей з великої ємності. Варто додати, що навіть у такій ситуації Наталія не забуває, що вона зірка і виглядає завжди доглянутою – з зачіскою та макіяжем.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.