43-річна Оля Полякова зізналась, що її з Буряковським діти постійно ними маніпулюють: “Ніхто не поважає”

Нещодавно на YouTube-каналі Єфросиніної з'явився новий випуск популярного шоу "Дорослі дівчата". Оля Полякова висловилась про стосунки з доньками та зізналась, що вони часто нею маніпулюють

Шанувальники з нетерпінням чекають на нові випуски популярного YouTube-шоу Маші Єфросиніної, адже в кожному випуску українська ведуча та благодійниця разом зі своєю найкращою подругою обговорюють дуже цікаві теми, а також діляться зі своїми фанатами історіями з минулого, що дозволяє кожному дізнатись своїх кумирів краще.

Цього разу, як і завжди, в новому випуску “Дорослих дівчат” Єфросиніна та Полякова обговорили велику кількість цікавих і важливих тем. Однією з них виявилась тема виховання дітей, а також стосунків зі своїми нащадками. На закадрове питання, чи вміють ведуча та співачка спокійно відмовляти своїм дітям, Єфросиніна відрізала коротке та зрозуміле “Так”, а ось Полякова приховувати правди не стала – вона дозволяє донькам “крутити” собою.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна у новому випуску YouTube-шоу
Оля Полякова та Маша Єфросиніна у новому випуску YouTube-шоу

Оля Полякова про маніпуляції дітей

Так, однією з тем для обговорення стало питання, чи вміють українські зірки спокійно відмовляти своїм дітям та не вестись на їхні маніпуляції. Маша Єфросиніна навіть не обдумувала відповіді на запитання. Схоже, що ведуча дотримується суворих методів виховання. Втім, Оля Полякова чесно зізналась, що у її родині часто трапляються ситуації, коли доньки нею маніпулюють.

Єфросиніна сильно здивувалась, коли з’ясувалось, що Полякова дозволяє дітям подібну поведінку. Проте, додала українська співачка, не лише її діти маніпулюють нею, а й вона час від часу дозволяє собі подібне.

Мабуть, що моє дитинство і спілкування з моєю мамою не сформувало в моєму характері особистого простору. Тому що моя мама, вона завжди втручається в особистий простір – мій і всіх людей, ну така вона людина

– розповіла українська співачка про своє минуле.

Мама Олі Полякової
Мама Олі Полякової

Зірка продовжила свою розповідь і зазначила, що вона не змогла створити зі своїми доньками інших стосунків, адже навіть не знала, що буває по-іншому.

Сьогодні я вже можу з цим миритись, розумію, звідки ноги ростуть… Я зростала в цій атмосфері й для мене це було нормально. Звісно, що зі своїми дітьми я побудувала такі самі стосунки. У нас ніхто не поважає чужий простір

– зізналась знаменитість.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.