Лілія Ребрик зізналась у палкому коханні не законному чоловікові Дикому: Діма Танкович може тільки мріяти

Українська телеведуча та актриса несподівано зізналась у палких почуттях не до свого чоловіка. Куди Лілія Ребрик втекла від Андрія Дикого та чому говорить про кохання не до нього?

Відома українська актриса й телеведуча Лілія Ребрик – творча людина, яка вміє знаходити прекрасне та чудове ледве не в усьому. Так, знаменитість часто зачаровує своїх шанувальників симпатичними кадрами, стильними образами та натхненними зверненнями. Цього разу зізнання артистки буквально спричинила фурор. Кому знаменитість зізналась в коханні та чому поїхала від свого чоловіка Андрія Дикого?

Лілія Ребрик покинула столицю

Нещодавно на особистій сторінці Лілії Ребрик у соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, в якому зірка повідомила, що на деякий час вирушила до Одеси. Знаменитість зізналась, що причиною поїздки стали робочі питання, проте вона була лише рада навідатись до чудового містечка на Півдні України.

Лілія Ребрик показала фотографії з Одеси
Лілія Ребрик показала фотографії з Одеси

В особистому блозі знаменитість продемонструвала фотографії з морського міста. На кадрах зірка позувала у стильному вбранні. Вбрання Лілії Ребрик у синіх тонах, ніби наочно ілюструвало, куди саме збирається актриса. Синє пальто ідеально пасувало до кольору моря, а спідниця в клітинку та білий теплий светр “розбавляли” образ.

В описі до нової публікації знаменитість зазначила, що вона захоплюється стійкістю міста та неймовірно сильно в нього закохана. Лілія Ребрик висловила свої сподівання, що зовсім скоро все повернеться на свої місця, а вулички Одеси будуть забиті численними туристами.

Лілія Ребрик навідалась до Одеси
Лілія Ребрик навідалась до Одеси

Не закохатись в Одесу й правда неможливо. Морське місто, сповнене особливого шарму, завжди відкривається для кожного по-новому. Варто лише приїздити до Одеси, а серце вже починає співати та вистрибувати з грудей. Схоже, так само відбувається і в житті відомої української актриси та ведучої. Лілія Ребрик не стрималась від спокуси прогулятись коханим містом та навіть зізналась в палких почуттях до нього.

Нагадаємо, що попри велику й щиру любов до Одеси, Лілія Ребрик таки має в серці чоловіка, який, здається, вже ніколи його не покине. Українська актриса перебуває в шлюбі з Андрієм Диким та виховує зі своїм чоловіком двох доньок.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.