Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна: Надя і Міша довели — дружби між чоловіком і жінкою не існує

Після неочікуваного розлучення з Дантесом співачка Надя Дорофєєва закрутила роман з другом сім'ї Михайлом Кацуріним. Їх історія кохання вражає.

В березні 2022 року Надя Дорофєєва і Володимир Дантес оголосили про розлучення після 6 років шлюбу, чим ошелешили численних прихильників. Ходило багато чуток, що саме сталося. Найпопулярніша версія в Мережі — Надя проміняла чоловіка на їх друга, ресторатора Михайла Кацуріна, тому що слідом за зірками розлучився і він зі своєю дружиною Дашею. Це виявилося цілковитою правдою — невдовзі після заяви про шлюб Дорофєєва зізналася, що почала зустрічатися з Мішею.

Дуже цікаво, що зіркова пара прийняла рішення розлучитися після спільної відпустки з подружжям Кацуріних в теплі краї на початку 2022 року. Вони часто вирушали в подорожі вчотирьох і ось що з цього вийшло.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Як розповідали Вова і Надя, їх почуття один до одного перестали бути пристрасними і романтичними, як це має бути між чоловіком і жінкою, вони трансформувалися у просто близьких людей та сусідів по будинку, однак в Мережі все одно підозрюють, що Дорофєєва могла зрадити Дантесу, тому що її помітили в обіймах з Кацуріним ще до офіційного підтвердження роману. “Друзів” сфотографували папараці на прогулянці за кордоном, це не було схоже на дружній жест.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна

Співачка каже, що в їх історії кохання немає нічого не звичайного, вони просто закохалися і більше не хочуть приховувати своє кохання від фанатів, колег і друзів. Нещодавно пара навіть записала спільну україномовну романтичну пісню “Щоб не було” про любов, біль та віру один в одного.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна

Зараз Надя Дорофєєва і Міша Кацурін живуть разом. З дітьми ресторатора від його колишньої дружини артистка налагодила зв’язок, а в шлюбі з Володимиром Дантесом у неї не народилося спадкоємців.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.