Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук: “Це виглядало драматично”

Святослав Вакарчук, який являється не лише відомим музикантом, а й волонтером, в студії телеканалу "1+1" розповів щемливу історію пораненого бійця, яка розчулила не лише глядачів, а і телеведучу Наталію Мосейчук.

З перших днів повномасштабної війни в Україні відомий український музикант Святослав Вакарчук став робити від себе все можливе, аби пришвидшити перемогу. Так, гурт “Океан Ельзи” на чолі з Вакарчуком в рамках музичного туру Європою зібрали 19 мільйонів гривень, які передали на допомогу Україні. В більшій мірі гроші пішли на потреби ЗСУ.

Допомагає Вакарчук не лише грошима, а й підтримує бійців і український народ піснею. Так, артист регулярно їздить по гарячим точкам і співає для бійців, переселенців, волонтерів. Чоловік веде активно волонтерську діяльність.

Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Нещодавно Вакарчук побував в студії телеканалу “1+1”, де дав велике інтерв’ю і розповів Наталії Мосейчук про свою волонтерську діяльність.

Так, під час інтерв’ю чоловік розповів історію, яка довела до сліз телеведучу.

Вакарчук розповів про пораненого бійця в госпіталі у Миколаєві. Туди співак приїхав, щоб підтримати поранених бійців. Спочатку Вакарчук побував у палатах, де знаходились солдати з пораненнями середньої важкості, а потім лікар запросив співака до реанімації, де знаходились троє важкопоранених бійці. Двоє пацієнтів реанімації були у стабільному стані, а третій – вів власну боротьбу за життя.

У хлопця була баротравма – на нього впала бетонна плита і пошкодила всі внутрішні органи. Лікар не міг точно сказати, чи виживе цей пацієнт.

 Беру його за руку, він відкриває одне око, бачить мене і ледве стискає за пальці.

, – пригадав Вакарчук.

Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Десь через місяць артист знову повернувся в той госпіталь. Цей хлопець досі був в реанімації, його стан був більш стабільний, але лікар досі не давав жодних гарантій, буде він жити, чи ні. Тоді Вакарчуку вдалося навіть трохи поговорити з важкопораненим бійцем.

Втретє Вакарчук приїхав в цей госпіталь ще через місяці. Музикант пригадує, як йшов у дворі лікарні і побачив, як назустріч йому виходить той самий хлопець. Він не лише вижив, а й став на ноги, хоча це було практично неможливо.

Святослав Вакарчук довів до сліз телеведучу Наталію Мосейчук

Вражаюча історія настільки вразила телеведучу, що вона не могла стримати сліз.