Жінка-коректор: Катя Репяхова викреслила минуле чоловіка вщент — історія, від якої волосся дибки

Катя Репяхова — четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Історія їх знайомства і кохання — сюжет для кіно. Читайте у нашому матеріалі.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружились в 2020 році, різниця у віці між ними складає 29 років. Катя навіть молодше ніж старші діти співака від перших шлюбів, але це не завадило їм побудувати міцну сім’ю, не зважаючи на багато засудження і критики в Мережі.

Перша зустріч у 2005-му, а доленосна у 2015-му

Блогерка багато чого розповідає в своєму Інстаграм-блозі. Там вона зізналася для підписників, що перша зустріч з майбутнім чоловіком відбулася в 2005 році в Трускавці, коли їй було всього 11 років.

Дружина Віктора Павліка Репяхова показала на фото першу зустріч з майбутнім чоловіком

Ніхто з них звісно не підозрював, що через 15 років вони стануть чоловіком і дружиною, однак доля їх з’єднала. В 2015 році Репяхова поїхала на концерт улюбленого артиста Віктора Павліка в Миколаєві. Потім вони випадково зустрілись в готелі, виявилось, що вони живуть в сусідніх номерах.

На той момент співак був одружений на Лорі Созаєвій, це третій шлюб, однак скоро після зустрічі з Катею він закрутив з нею роман. Також він зробив Репяхову концертним директором, а коли подав на розлучення з Созаєвою після 25 років разом, представив Катерину офіційно як нову кохану.

Катя Репяхова викреслила минуле Віктора Павліка вщент

Розлучення Віктора Павліка супроводжувалось гучним скандалом і тільки нещодавно їм вдалось владнати претензії стосовно квартири, в якій артист жив з третьою дружиною. Син від цього шлюбу Павло помер згодом після того, як зірковий батько одружився з Катериною. У хлопця було онкологічне захворювання. Лора Созаєва фактично залишилася сама.

В 2020 році Павлік і Репяхова розписались, а ще через рік у них народився син Михайлик. В своєму блозі Катя зізнавалась, що не збирається зупинятися на одній дитині і мріє про доньку.

Катя Репяхова викреслила минуле Віктора Павліка вщент

Зараз подружжя часто їздить по Україні, а живе в Києві в невеликій квартирі, яку в майбутньому хочуть поміняти на більш просторе житло.