Христині Соловій – 30, Лоліті – 60, Бобулу – 70 років: як збираються зірки цьогоріч відзначати власні ювілеї

У 2023 році деякі зірки відзначатимуть ювілеї. Як це відбуватиметься, ми дізнаємося з їхніх фото- і відеозвітів в Інстаграмі. А поки що пригадаємо творчий і життєвий шлях щасливих ювілярів.

Іво Бобул – 70 років

17 червня народний артист України святкуватиме 70-річний ювілей. До цієї дати артист, що сам пише і виконує пісні, прийде з чималими успіхами. Уперше Бобул вийшов на сцену в 1980 році і відтоді не зупиняється. Траплялося всяке. Навіть ім’я знаменитості пропонували змінити, але Іво не пристав на це.

Іво Бобул чотири рази одружувався
Іво Бобул цьогоріч відзначить 70 років житті і 50 років на сцені

Щастя у шлюбі чоловік знайшов з четвертої спроби. Тепер із дружиною Наталею виховують сина Данила, якого хрестив другий президент України. Юнаку минуло 16 років. Кумиром серед молоді Бобул став після пісні “Танку на майдані Конго”, присвяченої співаку.

Христина Соловій – 30 років

Днями, а саме 17 січня, підопічна Святослава Вакарчука на “Голосі країни” відзначатиме 30-річчя. На перший погляд, і не скажеш, що Христина досягла такого віку, адже й досі виглядає, як дівчинка-старшокласниця. Саме таку роль зіграла співачка в кліпі “Юність”, а партнером став брутальний мачо Сергій Жадан.

Христина Соловій продовжує активно займатись творчістю після Голосу країни
Христина Соловій відзначить 30 років

Батьки дівчини, хорові диригенти, змалечку привчали до лемківських пісень. Тому Соловій співає виключно українською мовою. А її кліпи на Ютубі набирають десятки мільйонів переглядів. Вчилася дівчина на філолога, але потяг до музики пересилив.

Лоліта Мілявська – 60 років

Ювілей українка, що стала громадянкою росії, відзначатиме 14 листопада. Народилася зірка в Мукачево, але складається враження, що забула про своє коріння. За антиукраїнську діяльність навіть втрапила до бази “Миротворця” і не могла приїхати поспілкуватися з мамою і донькою, які мешкали в Києві.

Лоліта останнім часом має проблеми зі здоров'ям
Лоліта святкуватиме 60-річний ювілей

На 16-ий день війни Мілявській вдалося вивезти рідних за кордон. Куди, співачка не сповістила. Найвірогідніше, що до Болгарії, де в колишньої дружини Олександра Цекала є нерухомість.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.