Помер Вахтанг Кікабідзе: що відомо про причини смерті 84-річного грузинського актора і співака?

У мережі повідомили про смерть відомого грузинського актора та співака. Що наразі відомо про трагедію та чому помер Вахтанг Кікабідзе – перші деталі

Сьогодні, 15 січня, повідомили про раптову загибель одного з найвідоміших грузинських акторів і співаків. Помер Вахтанг Кікабідзе у віці 84 років. Легендарного артиста знали мільйони людей в усьому світі. Що відомо про причини його загибелі?

На грузинському телеканалі “Мтаварі архі” повідомили прикру новину – у віці 84 років покинув цей світ улюбленець мільйонів, талановитий актор і співак, який підкорив шанувальників не лише своєю творчою майстерністю, а й відкритим серцем і щирою усмішкою. Знаменитість провів останні хвилини свого життя у рідній Грузії.

Наразі про причини смерті Вахтанга Кікабідзе достеменно невідомо, проте можна припускати, що це актор і співак відійшов у засвіти через вік. Наразі залишається лише чекати офіційних повідомлень від рідних і друзів грузинського актора й співака.

Вахтанг Кікабідзе помер у віці 84 років
Вахтанг Кікабідзе помер у віці 84 років

Нагадаємо, що грузинський актор завжди підтримував Україну та намагався всіма доступними йому методами виступити в захист українців. Кошти, отримані від проведення свого ювілейного концерту в Батумі, Вахтанг Кікабідзе віддав на допомогу армії. Ба більш, все шоу було присвячене саме Україні.

За життя Вахтанг Кікабідзе був впевнений, що всі люди, причетні до скоєння злочинів проти мирного населення, будуть покарані Вищими силами. Співак і актор був не лише талановитим артистом, а й чудовою людиною, пам’ять про яку житиме в поколіннях. За свою акторську діяльність Вахтанг Кікабідзе найбільше запам’ятався за стрічками “Не горюй!”, “Міміно”, “Мелодія Верійського району” та багато інших неймовірних кінофільмів.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.