28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома: “На ви не завжди”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова звертається до чоловіка на ви, але це тільки на публіці. Дівчина розповіла, як називає коханого вдома.

Катерина Репяхова стала широко відомою після роману з популярним українським співаком Віктором Павліком. Вона з дитинства була фанаткою його творчості і вперше зустрілася з ним особисто, коли їй було всього 11 років. Тоді Катя не уявляла, що це її майбутній чоловік.

Будучи молодою дівчиною, Репяхова поїхала на концерт улюбленого артиста в Миколаїв і по щасливій випадковості зняла сусідній номер в готелі. Там вони зіштовхнулися і познайомилися. Між Віктором і Катериною промайнула іскра, тому велика різниця у віці не мала ніякого значення для них. Співак не зміг встояти перед дівчиною навіть будучи одруженим зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою.

28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Після їх скандального розлучення Віктор Павлік офіційно представив Репяхову як свою нову кохану і в 2020 році одружився на ній. Катя як блогерка багато чим ділиться з підписниками свого Інстаграм-блогу і зірковий чоловік регулярно з’являється в її постах. Фанати помітили, що вона називає чоловіка Віктор Франкович і звертається до нього на ви, через що їй приходить багато питань про це.

Чому ви називаєте чоловіка на ви? А не просо Вітя?

Як ви називаєте один одного без камер? Це ж тільки на камеру Віктор Франкович?

Дружина Віктора Павліка пояснила, чому звертається до коханого так офіційно і як називає його вдома:

Тому що мені дуже подобається називати його Віктор Франкович при третіх особах. Це наша фішка. На ви не завжди, на ти часто в сторіс говорю. Вдома називаю його малиш, любов

, – поділилася блогерка.

28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома

Відмітимо, Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років.