Хто стане головним героєм реаліті-шоу “Холостяк-13”: Григорій Решетнік назвав ім’я відомого спортсмена-красеня

Не встиг завершитись крайній сезон популярного українського реаліті, як шанувальники вже бажають знайти нового чоловіка для Холостяка-13. Григорій Решетнік натякнув, хто стане головним героєм нового сезону телепроєкту

Адаптація американського популярного реаліті свого часу стала неймовірно успішною в Україні. Телепроєкт “Холостяк” зумів захопити увагу мільйонів українців, а крайній сезон шоу, навіть у важких умовах повномасштабної війни, дивилось чимало шанувальників. Не встигли українці подивитись постшоу про стосунки фіналістки Лозовицької і Топольського після Холостяка, як прихильники вже хочуть знати ім’я головного героя наступного сезону проєкту.

Григорій Решетнік вирішив “підіграти” шанувальникам у мережі й відповісти на запитання, хто ймовірніше за все стане наступним Холостяком. Так, претендентом на цю роль виявився молодий український спортсмен, який прославився у футболі.

Ведучий популярного українського реаліті назвав ім'я наступного Холостяка
Ведучий популярного українського реаліті назвав ім’я наступного Холостяка

Головний герой нового сезону Холостяк-13

Український телеведучий і головне обличчя реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетнік залишив коментар під останнім дописом відомого футболіста Михайла Мудрика. Там знаменитість “зловили” його шанувальники і запропонували зробити 22-річного українського спортсмена новим Холостяком. Григорій Решетнік охоче погодився.

На особистій сторінці футболіста Михайла Мудрика з’явився допис, у якому він зазначив, що вже приїхав до Лондона на матч. У коментарях підписники спортсмена побажали йому удачі, а Григорій Решетнік, своєю чергою, доєднався до натхненних побажань.

Коментарі під останнім дописом Михайла Мудрика
Коментарі під останнім дописом Михайла Мудрика

Що відомо про претендента на роль “Холостяка”

Михайло Мудрик – 22-річний український футболіст, який грає лівим пів захисником лондонського клубу “Челсі”, а також української збірної з футболу. Народився спортсмен у містечку на Харківщині, а дебютував у футболі 2018 року в основі “Шахтаря”. Тоді він замінив Жуніора Мораеса у ⅛ фіналу Кубка України.

Відомий український футболіст Михайло Мудрик
Відомий український футболіст Михайло Мудрик

Крім “Шахтаря”, чоловік також був у складі команд київського “Арсеналу”, чернігівської “Десни”, а 14 січня цьогоріч Михайло Мудрик підписав контракт з лондонським клубом “Челсі” до 2031 року. У команді український футболіст грає під 15 номером.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.