Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова і Нікіта Добринін офіційно розлучилися: “Ми більше не разом”

Даша Квіткова і Нікіта Добринін були найгарнішою парою в шоубізі. Широкий загал із цікавістю спостерігав за розвитком стосунків пари після завершення проекту "Холостяк-9": весіллям, народженням дитини, вінчанням. Тому новина про розлад у зірковому сімействі надзвичайно всіх шокувала.

Кохання між Дашею і Нікітою закрутилося в усіх на очах, коли обоє брали участь у 9 сезоні шоу “Холостяк”. Квіткова привернула увагу головного персонажа скетч-картою з завданнями, які разом із Добриніним виконували до завершення проєкт. Далі були перший поцілунок, знайомство з батьками і вибір холостяком Даші як переможниці.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін на проєкті Холостяк

Коли знімання завершилися, молодята поселилися разом. На початку 2020 року голубки відбули на відпочинок на Балі, де молодик запропонував коханій руку і серце. У травні вони офіційно взяли шлюб у Києві.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін заручилися на Балі

А в січні наступного року, вже з Мальдів, подружжя сповістило новину про поповнення в родині. Прихильники слідкували за станом майбутньої породіллі в Інстаграмі, а 13 липня привітали новоспечених батьків із народженням первістка.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін у день вінчання

Коли почалася війна, Нікіта пішов у тероборону, а Даша з синочком спочатку відбула до Львова, але згодом повернулася до Києва. У вересні 2022 року вони обвінчалися. Що трапилося за 4 місяці, незрозуміло, але Квіткова сповістила, що більше не живе з Нікітою. Тепер перед жінкою постала проблема: як налагодити стосунки з колишнім чоловіком, адже обоє мають брати участь у вихованні синочка Льва.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін обожнюють сина Льва

В інтерв’ю Маші Єфросиніній блогерка зізналася, що вже півтора тижня вони з Нікітою не живуть разом. А ще зауважила, що розрив стався саме за її ініціативи. Молодичка пояснила, що їхні швидкості по життю не збігаються. Вона багато працює, отримуючи задоволення від цього, а у Добриніна зовсім інші цінності. Ось така історія яскравого, але нетривалого кохання.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.