Друга колишня дружина Остапчука зізналася, що не може відбитися від уваги чоловіків: “Відчуваю себе впевнено”

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк привідкрила таємницю свого особистого життя після розлучення з телеведучим. Дівчина впевнена, що самотньою вона не буде.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук і його друга дружина Христина Горняк розлучилися декілька місяців тому. Екс-подружжя не приховують факт розлучення, але не давали жодного коментаря з цього приводу і причину розбрату наразі тримають в секреті.

Нещодавно Христина Горняк вирішила трішки привідкрити таємницю свого особистого життя і відповісти на питання своїх підписників в Інстаграм.

Так, один із користувачів Мережі запитав Христину, чи не боїться вона самотності, без чоловіка поряд. Дівчина відповіла на це питання і запевнила, що самотність їй не грозить.

Кажу як є: без чоловіка я не буду ніколи, тому що в мене все життя достатньо багато уваги від них. В цьому я відчуваю себе достатньо впевненою! Це не означає, що всі для родини, або одруження, ні… Але самотність відчути мені в цьому сенсі складно, буває, звичайно, що і не взаємні почуття, або щось.

Але з віком, та розчаруванням є страх починати щось нове, от такий страх є, але моя жага до життя, та кохання – сильніше за нього. Скільки б разів не помилилась, буду робити це знову і знову. І так у всьому.

, – написала Христина.

Цікаво, що дівчина також зізналася, що ще 3-4 місяці тому і подумати не могла, що її особисте життя так зміниться.

Друга колишня дружина Остапчука зізналася, що не може відбитися від уваги чоловіків

І хоча підтвердження цьому факту не було, але в Мережі впевнені, що причиною розлучення стала зрада Остапчука. Справа в тому, що буквально відразу після розлучення він почав жити з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською і не приховує цього.