В’єтнамки, брюки-кльош і чорний гольф: Ані Лорак виступила на благодійному концерті для людей, які потребують

Відома українська співачка Ані Лорак влаштувала благодійний концерт, щоб "допомогти людям, які потребують". Вона виконала три пісні зі свого репертуару.

Ані Лорак з 2014 року ні разу однозначно не висловлювалась з приводу своєї громадянської позиції, але жила і працювала в росії. А зараз скандальна співачка випустила міні благодійний концерт акустичної музики в своєму Інстаграм-блозі для допомоги людям, які її потребують, однак деталей не озвучила.

На цьому виступі Ані Лорак постала в чорному гольфі, розкльошених брюках і в’єтнамках, з кучерявою зачіскою.

Привіт, мої любі. Сьогодні особливий день для мене. Я підготувала для вас акустичну версію кількох моїх улюблених пісень, а також мені дуже хотілося б допомогти людям, які потребують нашої допомоги. Ці пісні можливо я заспіваю як ніколи з оголеним серцем, тому що є тільки голос, є інструмент, рояль, і мої улюблені пісні для вас. Перша пісня – “Наполовину”

Ані Лорак провела благодійний концерт та збирає донати
Ані Лорак провела благодійний концерт та збирає донати

Далі Лорак заспівала україномовну пісню:

Наступна пісня — це нещасливе кохання, біль, драма. На жаль, трапляється так, що любов і біль іде разом, ця пісня особлива для мене, бо я брала участь у записі та творі цієї пісні. Перший куплет належить мені, тому слова та музика відчутно особливо. Ця пісня називається “Бачила”

Завершила свій концерт співачка ще однією піснею про нещасну любов:

Наступна композиція про кохання, знаю, серце розірватися може кохаючи, це як із душею розлучитися жити без тебе. Коли розривається серце на маленькі шматочки, здається, що кінець, прірва, немає нічого більше, немає цього світла, але я вірю, що тільки розбите серце, той, хто пізнав біль, може пізнати справжнє кохання і серце по-справжньому може любити, усвідомлювати це слово, тому що все одно наприкінці шляху є тільки одне — любов. Ця пісня називається “Сонце”

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.