День народження Володимира Зеленського: як популярний комік зміг стати найбільш шанованим Президентом України

25 січня Президент України Володимир Зеленський святкує свій 45-й день народження. У цей день ми вирішили пригадати незвичайний шлях Зеленського від коміка до Президента.

Ще влітку у 2018 році актор студії “Квартал 95” Володимир Зеленський в інтерв’ю сказав, що не бажає пов’язувати своє життя з політикою і “бруднитися” у цьому. Втім, через півроку, у новорічну ніч, він офіційно заявив, що балотується у Президенти.

Стиль передвиборчої кампанії Зеленського з самого початку був дуже незвичним. Володимир хотів відрізнитися від звичайних політиків і всі свої передвиборчі заяви він робив у вигляді відео, яке викладав на Ютуб. Це зіграло Зеленському на руку, адже народ відчув, що цей кандидат у Президенти близький до народу.

У своїх промовах Зеленський обіцяє народу створит  “команду мрії”.

У першому турі виборів Володимир Зеленський лідирує і отримує 30,24% всіх голосів. На другому місці опинився Петро Порошенко, який набрав 15,95% голосів.

Дебати двох основних кандидатів у Президенти були феєричні. Такого не було в жодній країні. Володимир Зеленський буквально “викликав” свого опонента на дебати на НСК “Олімпійський” і Порошенко прийняв цей виклик.

Подивитись на дебати Зеленського і Порошенка на НСК “Олімпійський” прийшло близько 22 тисяч людей. Перепалка між оппонентами була заклятою. Порошенко наголошував на тому, що Зеленський не досвідчений і такій людині не можна довірити управління країною. Володимир Олександрович теж знав, що відповісти Порошенко. Він звинувачував 5-го президента України в неефективному правлінні та у корупції.

В результаті повторного голосування Володимир Зеленський здобув понад 73% виборчих голосів.

За роки свого правління державою Володимир Зеленський довів, що народ зробив правильний вибір. Він показав свою мужність та стійкість у боротьбі з російською агресією і став одним з найбільш шанованих Президентів світу.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.