Педан показав, як виглядає гуртожиток одного з найвідоміших ВНЗ України: радянщина, мотлох і суцільний бруд

Відомий український телеведучий спантеличив шанувальників кадрами з гуртожитку одного з найпрестижніших університетів країни. Олександр Педан висловив сподівання на те, що скоро ситуація зміниться

Олександр Педан, відомий український телеведучий, подорожує Україною з програмою “УніверCheck 2. Професії”. У рамках цього проєкту знаменитість показує українським студентам, що для здобуття якісної освіти не обов’язково одразу після школи вирушати за кордон.

Разом з популяризацією рідних університетів Олександр Педан демонструє як позитивні, так і негативні сторони освітніх закладів. Програму Педан веде разом зі своєю донькою Валерією, яка, до слова, нещодавно стала студенткою Українського Католицького Університету у Львові.

Головний корпус Чернівецького національного університету
Головний корпус Чернівецького національного університету

Нещодавно разом зі своєю командою український ведучий вирушив до міста Чернівці. У цьому місті розташований один з найстаріших класичних університетів України, який 2011 року було внесено до переліку Світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Архітектурна краса та помпезність до 24 лютого щорічно приваблювала в Україну щонайменше кілька десятків тисяч туристів.

Педан у гуртожитку ЧНУ

Український телеведучий зізнався, що вони з командою отримали дуже багато повідомлень, в яких глядачі просили їх відвідати Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Олександр Педан зазначив, що головний навчальний корпус приємно здивував їх та після відвідування університету в них залишились виключно позитивні емоції. Проте, реальним станом гуртожитків ведучий був прикро здивований.

Олександр Педан з донькою біля навчального корпусу ЧНУ
Олександр Педан з донькою біля навчального корпусу ЧНУ

Відомий український телеведучий прокоментував стан гуртожитку від Чернівецького університету. Знаменитість зазначив, що найпоширеніша скарга студентів стосується розташування гуртожитку. Студенти зазначили, що до навчального корпусу з місця проживання прямують 45 хвилин пішки.

Фото з гуртожитків ЧНУ
Фото з гуртожитків ЧНУ

Проте, зазначив Педан, для нього це не є найбільшою проблемою, оскільки в гуртожитку він побачив набагато більші неприємності. Так, за словами ведучого, хоча там і зроблений мінімальний косметичний ремонт, у коридорах гуртожитку дуже багато мотлоху та бруду. Крім естетичної шкоди, таке засмічення гуртожитських коридорів заборонено пожежною безпекою.

Так виглядає гуртожиток Чернівецького університету
Так виглядає гуртожиток Чернівецького університету

У коридорах також не було світла. І це ми знімали до блекауту. Хоча ціна, звичайно, більш ніж демократична – 3500 гривень за семестр

– зазначив Педан.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.