Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко: мініатюрна телеведуча стала багатодітною мамою

Відома українська журналістка Марічка Падалко може похвалитись чудовою сім'єю. В шлюбі з Єгором Соболєвим у ведучої ТСН народились троє дітей.

Марічка Падалко познайомилась з майбутнім чоловіком під час помаранчевої революції. Телеведуча тоді була одружена і не піддавалась почуттям, які вже виникли. Про колишнього чоловіка зірки телеканалу 1+1 нічого невідомо, але в інтерв’ю вона розповідала, що за більш ніж 10 років подружнього життя не змогла стати матір’ю. Спочатку Марічка не поспішала з материнством, бажаючи зосередитись на кар’єрі, а коли час прийшов, вагітність не наступала.

Падалко зізнавалась, що почала думати недобре про своє жіноче здоров’я і взагалі про здійснену можливість стати мамою, але з іншим чоловіком все вийшло.

Коли Марічка і Єгор перестали заперечувати очевидне і зійшлися, вони спробували стати батьками. Так у них народився старший син Міша.

Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко

Наступні двоє дітей, донечки Марійка і Катруся, були незаплановані. На четверту дитину вони наважуватись не поспішають.

Зараз Єгор Соболєв захищає Україну на фронті, а Марічка Падалко продовжує працювати в ТСН, висвітлює актуальні новини в своєму Інстаграм-блозі і не забуває про материнські обов’язки. Діти зіркового подружжя знаходяться в Україні, проводячи час то вдома в Києві, то на заході країни з бабусею і дідусем, де їх батьки придбали невелику квартиру.

Як виглядають всі діти і чоловік Марічки Падалко

Телеведуча в мирний час часто ділилась сімейними фото в Мережі. Її доньки неймовірно на неї схожі, а син виріс копією батька. Шанувальники в захваті від зіркової сім’ї. В останній час в шоу-бізнесі стається багато розлучень, але Марічка і Єгор показують, що справжня любов це не міф. Можливо в їх історію втрутилась сама доля, у Падалко і Соболєва день народження в один день. Колись для журналістки це стало знаком, що потрібно діяти, щоб потім все життя не шкодувати.