Над зовнішністю 52-річного Юрія Горбунова чаклують візажисти: з шостої ранку наводить красу і маскує зморшки

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов кожен ранок починає однаково – перед дзеркалом та з пензликом біля обличчя. Зірка показав процес нанесення макіяжу

Ні для кого не секрет, що бути ведучим ранкового телешоу – задача не з простих. Журналісти дуже рано прокидаються, аби встигнути доїхати до місця роботи, підготуватись до знімання й позувати в камері не сонними й заспаними, а бадьорим і життєрадісними. Юрій Горбунов влітку 2022 року офіційно став ведучим “Сніданку з 1+1” й почав надихати українців на початок нового дня.

Юрій Горбунов, один з найвідоміших телеведучих України, кожен ранок починає з усією країною. Проте, якщо для всіх “Сніданок з 1+1” починається о 7-й ранку, то Юрій Горбунов і вся команда телешоу прокидається набагато раніше. Кожен ранок зірка спершу проводить в кріслі візажиста.

Юрій Горбунов показав процес підготовки до знімання телешоу
Юрій Горбунов показав процес підготовки до знімання телешоу

Крім своєї активної журналістської діяльності, Юрій Горбунов також має особистий блог. Там час від часу з’являються цікаві та корисні фотографії чи дописи. Цього разу телеведучий вирішив показати, як готується до роботи в кадрі. Над зовнішністю артиста буквально чарують професіонали.

На опублікованій в особистому блозі в Інстаграмі фотографії Юрій Горбунов спокійно сидить у кріслі перед дзеркалом, поки візажистка Марина наносить спеціальний грим. Так, кожному, хто заходить в кадр, попередньо роблять принаймні мінімальний макіяж, аби природний блиск шкіри не виглядав на відео недоречним абощо.

Український ведучий Юрій Горбунов показав, як йому роблять макіяж
Український ведучий Юрій Горбунов показав, як йому роблять макіяж

Схоже, що на опублікованому кадрі Горбунов лише починає готуватись до ранкового ефіру, оскільки в кріслі ведучий все ще виглядає дещо сонним. Ба більш, знаменитість одягнений всього лише в білу футболку, на яку згодом має накинути піджак.

Нагадаємо, що наприкінці червня 2022 року стало відомо, що Юрій Горбунов офіційно повернувся до ранкового шоу. Знаменитість назвав це “поверненням до витоків”. Ведучий “Голосу країни” і “Танців з зірками” вважає ранкове шоу не менш відповідальною роботою, а свою любов і захоплення до цієї галузі описує з особливим трепетом. Юрій Горбунов зізнався, що йому приємно знову приєднатись до колег і бути корисним.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.